Un arbre de grans dimensions ha caigut aquest dilluns davant una escola del barri de Gràcia de Barcelona, segons ha avançat Betevé. El fet s'ha produït pels volts de les cinc de la tarda, quan una mèlia de cinc metres s'ha partit i una de les branques ha caigut a la vorera del carrer de la Riera de Sant Miquel, just al davant de l'Escola Jujol. Malgrat que a aquella hora hi havia infants sortint de l'escola, la caiguda de l'arbre només ha estat un ensurt i no ha provocat cap ferit.

La Guàrdia Urbana ha acordonat la branca caiguda, que ha de retirar Parcs i Jardins. L'Ajuntament de Barcelona ha informat que investigarà la causa de la caiguda. Aquest arbre se suma a d'altres que han caigut al llarg d'aquest estiu, i entre els quals destaca la palmera que va provocar la mort d'una jove al Raval a principis d'agost. 

Tots els arbres que han caigut a Barcelona les últimes setmanes

El passat 3 d'agost una palmera va caure a la plaça d'Emili Vendrell, al barri del Raval, i va matar una jove de 20 anys. Els fets van dur l'Ajuntament de Barcelona a obrir una investigació sobre per què va caure aquest arbre, però no es va arribar a cap conclusió clara. Amb tot, el consistori va decidir tallar curt i fer una tala massiva de les palmeres de més de 10 metres per evitar nous accidents. L'any 2020 un home també va morir esclafat per una palmera que es va desplomar al parc de la Ciutadella, i, per la qual cosa l'Ajuntament va haver d'indemnitzar a la família amb més de 100.000 euros.

Tanmateix, no només han caigut palmeres a Barcelona. El passat 30 d'agost, va caure de matinada un arbre al carrer del Comte Borrell, a la superilla de Sant Antoni. Tan sols quatre dies després, el 3 de setembre, en va caure un altre al passeig de Gràcia de Barcelona a les cinc de la tarda. Finalment, el passat 15 de setembre, un arbre va caure damunt d'un cotxe davant una altra escola, els Jesuïtes de Sant Gervasi, al carrer de l’Avenir. En cap d'aquests casos no es va produir cap ferit.