L'ajuntament de Barcelona ha assegurat, a través d'un comentari a les xarxes socials de la regidora del districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, que la zona verda dels Jardins de Màlaga no desapareixerà. Segons la regidora, el parc infantil no es tocarà i, a sobre, "es guanyaran 750 metres quadrats de zona verda", tot i que els primers arbres ja s'estan talant.

Pérez també ha assegurat que la rampa del nou hipermercat que s'està construint just al costat dels jardins es cobrirà amb zona verda.

 Ara bé, cap d'aquestes argumentacions de l'ajuntament havien estat comunicades amb anterioritat als veïns per part del consistori, sinó, com ja va publicar ElNacional.cat, va ser un arquitecte de la cadena d'hipermercats qui, fa tres setmanes, va informar als veïns d'aquestes noves obres al barri.

De fet, del que més es queixen els veïns de la zona és, la pèrdua, que segons l'ajuntament momentània, "d'un dels pocs espais verds de la zona" per posar-hi una rampa d'accés a l'hipermercat.

A més, critiquen el "cinisme" del govern municipal, que segons ells ha actuat amb "premeditació i traïdoria" i denuncien els "interessos mercantilistes" que s'amaguen darrere la llicència en la que s'escuda l'ajuntament per defensar les obres i la pèrdua dels espais verds a la ciutat i al barri.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat