Un pare va mostrar la seva decepció en descobrir que el nadó que esperen ell i la seva dona és una nena. Els futurs progenitors van preparar un escenari a l'altura per rebre la gran notícia. Amics, globus i un càmera per immortalitzar el moment. La reacció pujada a la xarxa social TikTok s'ha fet viral i ha estat molt criticada per la cara i els gestos del pare del nadó en descobrir que sortien uns globus roses.

@matthb92

#genderrevealworld #babygirl

♬ original sound - Matt H-B

Decepció després de saber el sexe del nadó

Els pares i amics es van reunir per a una de les festes anomenades 'gender reveal' en les quals es tracta de revelar el sexe del nadó de la manera més original. En aquest tipus de festes, el color rosa s'associa a les nenes i el blau als nens.

Els pares havien de punxar un gran globus negre del qual sortirien altres globus més petits. Roses o blaus. Els globus van ser roses, esperaven una nena. Sorprenentment, el pare es va lamentar de la notícia i va mostrar la seva decepció amb exagerats gestos de desaprovació, mentre la resta mostra la seva sorpresa. Després va ser ell mateix que va compartir la seva reacció a la xarxa social TikTok.

"Tranquil, ella tampoc no t'estimarà"

Els usuaris de la xarxa social han criticat la reacció de Matt. Alguns, taxatius, han advertit el protagonista: "Tranquil, ella tampoc no t'estimarà". "Espero que la teva filla no vegi això quan sigui més gran" o "Qualsevol opinió esbiaixada hauria de desaparèixer quan es tenen fills", han estat algunes de les reaccions al curt.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat