Exhibició pel record al Brasil. Un comediant disfressat de superheroi va ser atropellat per un autobús quan intentava aturar amb una mà el vehicle en moviment. El modest exemplar de Superman -vestit i pentinat per a l'ocasió- va sortir il·lès del xoc. A l'abast de pocs.

Superman Ribeiro a prova

L'incident va tenir lloc el passat 30 de maig al municipi de Barra dos Coqueiros, al nord-est del país. Luiz Ribeiro de Andrade, de 35 anys i conegut amb l'ambiciós sobrenom de 'Superman', filmava un vídeo en el qual es proposava demostrar el seu 'superpoder'. L'espectacle estava servit, malgrat temptejar la desgràcia perillosament.

 

El vídeo, publicat al seu compte d'Instagram, mostra l'home vestit amb el clàssic vestit vermell i blau de l'home d'acer, al mig d'una carretera i sostenint un micròfon mentre un autobús s'apropa cap a ell. "Ara he vist que realment estic fet d'acer", bromeja el còmic després de ser atropellat. El vídeo irresponsable es va fer viral ràpidament.

"Assumeixo tota la responsabilitat"

Superman Ribeiro va declarar a F5 News que havia calculat malament la distància i que per això va acabar sent colpejat per l'autobús. També va explicar que assumeix "tota la responsabilitat" i que el conductor no va tenir la culpa, quelcom que tothom sabia pero que Ribeiro no va voler obviar de dir. 

Superman Ribeiro / @kaleusuperman

Superman Ribeiro / @kaleusuperman

"Vaig anar a la seu de l'empresa d'autobusos perquè el conductor no fos sancionat, no hi havia cap problema amb els frens. Ell va fer el que va poder i jo vaig actuar malament. Era una broma que sempre faig, però aquesta vegada gairebé es va convertir en accident", va dir l'artista, després d'assegurar que no va sentir "res amb el cop".

Superman Ribeiro / @kaleusuperman

Superman Ribeiro / @kaleusuperman

El Clark Kent brasiler s'ha convertit en un personatge públic al Brasil. El seu perfil d'Instagram recull vídeos i imatges del tot memorables.