Arriba l'estiu i és temps de gelats. Cada any, arriben a les botigues noves invencions. Algunes més encertades que perduren amb el temps, i d'altres que només són flor d'un estiu. No queda clar en quina categoria es troba el nou gelat amb gust de Cheetos, que ha despertat un gran rebombori a les xarxes. 

Es tracta d'un gelat de maduixa que té petits trossets d'aquest aperitiu que li donen un gust més salat i picant. L'ha creat la gelateria Marble Slab Creamery, amb diverses franquícies arreu del continent americà, i ha compartit un vídeo a les xarxes on es veu la reacció dels seus clients en provar-ho. 

Agrada el gelat de Chetoos?

Usuaris d'arreu han reaccionat a la notícia del nou gelat, i hi ha opinions de tots colors. En el vídeo promocional de la gelateria, tothom sembla encantat amb el gust. "Dolç i picant", "Té un bon cruixent, m'agrada molt"... diuen alguns dels preguntats. En veure-ho, alguns usuaris han quedat convençuts i no poden esperar a provar-ho.

Els comentaris a la publicació, però, no són tots tan positius i alguns fan mofa del paladar culinari dels nord-americans. "Sou uns monstres", diu algú.