Despertar-se amb el vidre del cotxe rebentat és arrencar el dia amb molt mal peu. Sempre que no sigui que siguis veí d'aquest nen de Palomares del Río, a Sevilla, que després de trencar sense voler el vidre de darrere va deixar una nota per tal de fer-se càrrec de la reparació.

L'empresa que va fer la reparació de la lluna de darrere del cotxe, Talleres Cauro, també a Palomares del Río, han penjat a Facebook la nota que l'Alejandro, el nen responsable de l'accident, va deixar al cotxe. El menor d'edat demanava perdó per la trencadissa i també facilitava les dades dels telèfons dels seus pares per fer-se càrrec del cost d'arreglar el vidre.

"He trencat sense voler el teu vidre. Sóc l'Alejandro. Disculpes", diu a la nota.

NOTA CRISTALES ROTOS NINO

Imatge de la nota que va deixar l'Alejandro al cotxe que havia trencat / Cedida

Agraïment des de Talleres Cauro

"No només tenim vandalisme al nostre poble, també hi ha nens amb bona educació com aquest xiquet", expliquen a Facebook des de Talleres Cauro.

Expliquen que es van trobar, a l'exterior del taller, després de dinar, el cotxe d'un dels seus clients amb el vidre trencat i aquesta nota. "Gràcies a la família pel gest d'aquest noi, que és per la seva bona educació", asseguren.

Els responsables del taller es van poder posar en contacte amb la família del petit Alejandro per poder arreglar el cotxe. El nen ho havia fet sense voler. En comptes de marxar sense dir res, va escriure una nota en una llibreta que portava a la motxilla i va deixar el missatge amb el seu nom, els noms dels seus pares i els telèfons dels seus progenitors. Un bon gest. Que no sempre la gent fa.

Cristal Sevilla

L'Alejandro va deixar el cotxe trinxat / Cedida

"Falten més Alejandros"

Les imatges que van penjar des de Talleres Cauro amb la nota i el vidre trencat s'han fet virals. Ja s'han compartit centenars de vegades i molta gent ha enviat els seus missatges, posant el valor el gest del petit Alejandro.

"Això és educació i tenir molts bons valors inculcats per la família. Felicitats als pares", assegura una de les clientes del taller. "Falten molts més Alejandros a casa nostra", assegura un altre dels usuaris que han deixat un comentari a la publicació a Facebook.