Es fa viral el cas d'una jove de 27 anys a qui van diagnosticar tuberculosi. No obstant això, mesos més tard van descobrir que no estava malalta, sinó que tenia un preservatiu atrapat als pulmons.

Al principi pensaven que podria ser tuberculosi

La jove de 27 anys es va començar a trobar malament: tenia, tos, febre i mocs; símptomes molt compatibles amb la tuberculosi i, després de quatre mesos amb aquests símptomes, va decidir acudir al metge.

Els doctors, en un primer moment, pensaven que tenia tuberculosi i, per aquest mateix motiu, li van donar medicaments per aquesta malaltia. No obstant això, els mesos anaven passant i els símptomes no milloraven.

Medicos / PixabayEls metges pensaven que tenia tuberculosi, però més tard van veure que en realitat tenia un preservatiu atrapat al pulmó / Pixabay

Tenia un preservatiu al pulmó

Per aquest mateix motiu, la jove va decidir tornar al metge i els sanitaris, estranyats, van decidir fer-li un escàner dels pulmons per veure amb més claredat si tenia tuberculosi o era una altra malaltia. Afortunadament, van veure que no tenia tuberculosi, però el que van veure els va deixar de pedra: tenia un preservatiu al pulmó.

Quan els metges li van preguntar com era possible que tingués un condó enganxat a l'interior del pulmó, la jove va lligar caps: mesos enrere, estava fent sexe oral al seu marit i, sense voler, es va empassar el condó. No obstant això, no li va donar més importància i va continuar amb la seva vida com si res.

Rayos X pulmones / Archivo

Els metges van observar que tenia un condó al pulmó / Arxiu

Cas únic en tota la història de la medicina

"Van recordar que el preservatiu s'havia afluixat durant l'acte i que, en aquell moment, la senyora havia experimentat un episodi d'esternuts i tos", explica National Library  of Medicine, que és on s'ha publicat aquest surrealista i únic cas en tota la història de la medicina.

No ho va explicar perquè li feia vergonya

Però per què no ho va explicar abans? La jove de 27 anys, al principi, no es pensava que aquest descuit li provoqués tants problemes de salut i, a més, li feia vergonya explicar què havia passat. Sigui com sigui, el seu cas ha passat a la història, ja que mai abans s'havia registrat un pacient amb un preservatiu a l'interior del pulmó.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat