Des de principis d'agost, el Green Pass és obligatori per poder seure a les taules de l'interior de bars i restaurants a Itàlia. Però des de fa unes setmanes, no és només això. Es tracta d'un gelat amb gust de Green Pass. A primera vista pot resultar estrany. Quin gust té un certificat que assegura que no tens coronavirus?

La gelateria Il Morino a Prato s'ha atrevit a experimentar. "Ron, llima, menta i una mica d'ironia saludable". Així explica el propietari de la gelateria Il Morino, Mirco Diddi, els ingredients del nou gelat de moda. S'ha elaborat exclusivament per aquest estiu, tot 'aprofitant' les restriccions contra el coronavirus. 

il morino heladeria facebook

Publicació a Facebook sobre el gelat Green Pass / Captura Facebook

Efectes secundaris

Els creadors del gust de gelat Green Pass asseguren que no té efectes secundaris, però que "ve de gust donar-li una segona, tercera o quarta dosi", expliquen des d'Il Morino. El gelat, com no podria ser d'una altra manera, és verd (green, és verd en anglès).

Cada mes, segons detallen, creen un nou gelat vinculat amb alguna cosa de l'actualitat. No podia doncs, quedar-se fora un fet tan destacable com ho és el Green Pass.

Segons recullen algunes agències, van començar produint 5 quilos de gelat al dia, ara ja en produeixen 10 quilos. 

 

 

Imatge principal: diversos gustos diferents de gelat / Unsplash