En el capítol 11 de la sèrie documental Pandèmia 2020 – Cròniques d'un canvi de vida ensenyem com els nostres protagonistes han tret el cuiner que portaven dins i han millorat les seves tècniques culinàries o, en algun cas, han fet una truita per primera vegada a la seva vida.

La Dolors Giral, la Mar Bernal, en Ferran Hidalgo o en Xavi Zambrana cuinen i mengen cada dia a casa. Avui fem un repàs per tots aquells plats que ha donat de sí el confinament.

No només la part dolça sinó pensar diàriament quins tres àpats fer amb unes rutines que, a diferència d’abans de la pandèmia, ja sabem que sempre són les mateixes des de que ens despertem.

 Pandèmia 2020 - Cròniques d'un canvi de vida és un projecte documental o en format dietari i en primera persona -que podreu veure al llarg de 15 dies- en què els protagonistes són testimonis directes de l'experiència de viure amb una epidèmia que ha afectat mig planeta. Expliquen directament a càmera, des de la intimitat, com han readaptat les seves rutines diàries durant el període d'estat d'alarma a Catalunya i com això ha repercutit en el seu benestar emocional.

Cada un dels protagonistes té un condicionant laboral, generacional, familiar o econòmic, però tots comparteixen un mateix aspecte: el confinament els ha canviat. Vivim junts la contracció de la malaltia, l'anunci d'aplicació d'un expedient de regulació temporal, la trucada que confirma el vol de tornada a casa, o com aprendre a viure en la solitud més estricta enmig d'una pandèmia.

Nuria Celia Alba 2