El cas Cassandra i els límits de l’humor segueixen fent parlar. Aquesta vegada ha estat Andreu Buenafuente a Late Motiv (#0), qui ha tractat el tema amb una peculiar entrevista a Carrero Negro.

Durant cinc minuts, el presentador català i Miquel Ripeu -que interpreta el personatge, i que ja l’hem pogut veure en anteriors col·laboracions al programa-, fan gala d’un ampli reguitzell d’acudits sobre Carrero Blanco.

L’entrevista, que va introduir Buenafuente amb “el convidat està al caure”, va començar amb el personatge sortint d’un cotxe en flames després de caure del cel. A partir d’allà, comentaris com “l’humor no té fronteres. El límit és el cel” o “primer veig el programa ¡Boom! I més tard ¡Ahora caigo!”, són només alguns dels acudits desafiants que es van poder escoltar.

Missatge per a Bertín Osborne i Arévalo

Abans de començar l’entrevista, Buenafuente, amb molta ironia, va dir que el debat sobre els límits de l’humor era “súper necessari” i que sobre aquesta qüestió ja s’havien pronunciat algunes de les “ments més clares” del país: “Fins i tot, he llegit opinions de Bertín i Arévalo”, va concloure.