Són molts els que continuen connectant-se a internet quan estan de vacances. Descansar no vol dir que necessitis desconnectar totalment de la realitat, de les notícies o del que fan els teus amics o la gent que segueixes a les xarxes socials.

El que sí que passa és que quan estàs en un destí vacacional, no és tan senzill carregar la bateria com habitualment, no és tan fàcil pujar imatges o vídeos al núvol i, sobretot, es consumeixen moltes més dades per la simple raó que no tens accés a una xarxa wi-fi contínuament... o simplement no la tens en absolut, depenent d'on hagis anat.

Per això, ara més que mai, s'agraeix que existeixin versions lleugeres ―més conegudes com a lite― d'apps de xarxes socials o altres aplicacions d'ús freqüent. Veurem a continuació quines són les més destacades si tens un mòbil Android.

Facebook Lite

Va començar sent una versió força retallada de l'app original de Facebook, però, amb el pas del temps, ha anat afegint funcionalitats que la fan encara més interessant. Ocupa poc espai al mòbil i el consum de dades és sensiblement menor que la seva germana més gran. És una de les apps lite més consolidades i utilitzades pels usuaris de la xarxa social més important pel seu escàs pes, funcionament ràpid i estalvi en connectivitat.

Descarrega't Facebook Lite aquí

Instagram Lite

És una de les últimes versions lleugeres en sortir al mercat, i encara que les seves funcions estan una mica retallades en comparació amb l'original, els seus usuaris poden utilitzar-la sense problema per estar al dia de la xarxa social d'imatges. A més, sent una xarxa social on el pes físic de les imatges és tan decisiu, l'estalvi en les dades de connexió es nota molt.

Descarrega't Instagram Lite en aquest enllaç

Twitter Lite

A diferència dels casos anteriors, Twitter Lite no la pots trobar en la Play Store de Google. Tanmateix, això no és un problema, ja que pots descarregar una app des d'un lloc segur i instal·lar-la amb normalitat al teu telèfon Android.

Descarrega't l'app de Twitter Lite i instal·la-la des d'aquí

Messenger Lite

La versió lleugera del xat de Facebook és molt similar a la de Facebook Messenger i també compleix l'avantatge d'ocupar menys espai i, sobretot, de consumir menys dades. Si ets dels que xateges freqüentment a través de Facebook, no esperis més, baixa-te-la i comprovaràs a l'instant els seus avantatges.

Descarrega't Messenger Lite des d'aquest enllaç

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat