El món del metavers cada vegada genera més interès en les persones, però el que pocs no saben, és la quantitat d'activitats que es poden fer allà en tot just 30 minuts.

Gràcies a TikTok, una de les aplicacions més utilitzades, una noia va explicar que entrar en el Metavers és com anar a un altre planeta o realitat.

Com es mesura el temps en el Metavers?

Tal qual com quan es juga al FIFA, el temps en el Metavers també és molt més ràpid que al conegut a la Terra. A través de TikTok una noia assegura que ha estat vivint en el Metavers.

A través del seu usuari @madcitylife, la noia amb unes ulleres de realitat virtual de Meta va assegurar que prendria el repte de passar 240 dies en el metavers: "Això és Oculus i passaré els següents 240 dies en el metavers".

Pot ser que pensis que en realitat és impossible passar tantíssim temps en el Metavers, tanmateix; la noia va donar l'explicació lògica per poder passar tant temps allà: "Un dia en el metavers són 30 minuts en la vida real".

metavers ulleres realitat virtual
Metavers 

Rutina de vida amb el Metavers

Si alguna cosa ha venut la companyia META, és que es pot dur a terme una vida que connecti el millor dels dos mons. @madcitylife va demostrar que la idea de passar un dia en el metavers no té a veure necessàriament amb només mirar el Netflix.

El seu horari es va desenvolupar de la següent manera:

· 9:00 - Es despertava.

· 9:30 - Feia exercici i després esmorzava.

· 11:30 - Activitat del dia.

Després d'això, feia el seu menjar, treballava, veia una pel·lícula i sopava també. Hi va haver problemes? Doncs una de les càmeres de l'Oculus -la que li permet mirar les coses de la realitat per menjar i beure- es van espatllar. Per poder continuar amb el repte, va utilitzar la càmera del seu mòbil per continuar aplicant-lo.

Al llarg de tota aquesta setmana, la noia va assegurar que és bastant complicat el tema de fer amics, per això, es va proposar d'intentar aprendre un idioma. Un dia en el Metavers és mitja hora del món real, per tant, els dies passen molt més lents del que creïs.