Les ulleres de realitat augmentada, HoloLens, arribaran a Europa el pròxim mes de novembre. El kit de desenvolupament, que inclou el dispositiu, la SDK i alguns accessoris, arribarà al nostre continent per 3.300 euros i ja està disponible per prevenda.

Les ulleres aterraran a Alemanya, França, Irlanda i Regne Unit, de moment. Els enviaments començaran a fer-se el mes que ve però els usuaris interessats ja les poden adquirir en la prevenda d'aquestes ulleres de realitat augmentada de Microsoft. De moment, la firma no ha anunciat quan arribaran a Espanya i s'espera que es parli més sobre aquest tema en un esdeveniment sobre hardware que tindrà lloc a final d'aquest mes, segons recull The Verge.

Tot i això, els usuaris interessats a obtenir les ulleres des d'aquest país poden accedir a la pàgina web Big Apple Buddy, que facilita el procés de compra i lliurament i busca internacionalitzar les compres, a més de donar als consumidors accés als últims dispositius tecnològics tan aviat com siguin llançats a Amèrica.