Netflix s'ha convertit des de fa uns anys en el servei de sèries, pel·lícules i documentals per streaming més important del món. Malgrat que han apujat els preus als últims temps, cada mes augmenta espectacularment el seu nombre d'usuaris i Netflix ha passat a ser una de les marques més reconegudes pel gran públic internacionalment.

Si estàs subscrit o penses subscriure't pròximament, t'oferim una sèrie de trucs i consells que t'ajudaran a millorar la teva experiència d'usuari en aquest servei. Pren nota, perquè te'ls expliquem a continuació.

Dóna-li una valoració al que vegis

Si vols que el sistema de suggeriments de Netflix s'aproximi com més millor als teus gustos, pren la petita molèstia de valorar tot el que vagis veient. N'hi ha prou que elegeixis el polze cap a dalt o cap a baix, en funció de si t'ha agradat o no el que hagis vist, perquè l'algoritme que treballa des de Netflix per tu et vagi coneixent millor i que així pugui suggerir-te sèries més properes als teus gustos.

Canvia els subtítols

Si t'agrada veure pel·lícules o sèries en versió original però et perds una mica amb el tipus de subtítols que té Netflix per defecte, has de saber que pots canviar-los.

Ja sigui el color, la mida o la tipografia poden ser modificats anant al menú del teu compte. Dins del teu compte, en la part superior dreta del navegador que utilitzis per navegar a internet trobaràs un menú desplegable i quan el premis, hauràs d'entrar a l'apartat Compte. Una vegada dins, i dins de la secció Mi Perfil, fes clic en Aspecte dels subtítols. Allà podràs triar la mida del text, la font del mateix i l'ombra. Els canvis que realitzis serviran per quan utilitzis Netflix tant a l'ordinador com a qualsevol dispositiu mòbil.

Aprèn les dreceres a l'ordinador

Quan gaudeixis de Netflix a través de l'ordinador, pots prescindir del ratolí per realitzar determinades accions a l'hora de veure pel·lícules o sèries i utilitzar dreceres pretederminades que si te'ls aprens, aniràs molt més ràpid. Aquests són alguns dels més útils.

Enter: Play i Pausa

Majúscules + fletxa a l'esquerra: Fer enrere

Majúscules + fletxa a la dreta: Llançar cap endavant

Fletxa a dalt: Pujar el volum

Fletxa cap a baix: Baixar el volum

M: Posar en silenci o treure el silenci

F: Pantalla completa

Esc: Sortir de pantalla completa

Descarrega per veure sense connexió

L'opció de gaudir dels continguts de Netflix en manera offline era segurament la funcionalitat més desitjada pels seus usuaris... fins que finalment es va convertir en una realitat no fa molt. Gràcies a aquest nou ús, pots descarregar-te al mòbil o el portàtil la teva sèrie favorita mentre estiguis en un entorn wifi i gaudir-ne després on et vingui més de gust sense haver de consumir dades. Per saber com fer-ho consulta aquest enllaç, perquè fa uns mesos t'explicàvem tots els detalls a elnacional.cat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat