Des que utilitzem el telèfon mòbil pràcticament per a tot, despertar-se al matí amb ell és un dels costums que gran part de la població ha incorporat al seu dia a dia. El que passa és que no a tothom li resulta agradable fer-ho amb els diferents sons que ofereixen els dispositius, més enllà que serveixin per fer-nos tornar a la realitat.

Per això, despertar-se amb música és una opció més amable o almenys no tan impertinent com el clàssic so dels despertadors de tota la vida. I afortunadament, si ets dels que utilitzes habitualment Spotify, també pots aprofitar-te d'aquest servei universal de música per streaming per fer d'ell el nou so que escoltis als matins per posar-te en marxa.

Que alguna cançó de Spotify soni al teu mòbil Android quan arribi el moment que s'activi l'alarma és possible si utilitzes l'app Rellotge de Google que ve per defecte en el sistema operatiu, la qual cosa fa que la majoria dels usuaris l'utilitzin com a eina per despertar-se.
App Rellotge

Quant a disposar de la música de Spotify, només hauràs d'assegurar-te que portes l'app al mòbil i que hagis introduït prèviament l'usuari i la contrasenya del servei de música per streaming.

Com utilitzar Spotify com a alarma

Comença per obrir l'app Reloj que portes al mòbil o que t'hauràs hagut de descarregar si, per allò que sigui, no la tens. A partir d'allà escull de la zona superior la primera opció que es diu Alarma. Ara, crea'n una de nova perquè no perdis les que ja tens, per al que has de pressionar el botó blau de la part inferior que té el símbol +, el de la suma.

Fixa l'hora en la que vols que et soni l'alarma i a continuació els dies en què vols que et soni. Després busca un apartat que és al costat d'una icona que té una imatge d'una campana (el normal és que tingui seleccionada l'opció Predeterminado). Prem en ell ja que és el que permet canviar el to de l'alarma per defecte per utilitzar música de Spotify.


Spotify

Veuràs que apareixen els tons que tens al mòbil, però que a la zona superior dreta hi ha el logotip de Spotify. Prem en ell, i a partir de llavors pots triar tota la música de la plataforma. Al començament veuràs que t'ofereix la música que escoltes habitualment i després algunes recomanacions. En tot cas, has de saber que no existeix cap restricció perquè triïs la cançó que et vingui de gust com a to per al mòbil. Escull la que desitgis i a partir d'allà, cada cop que arribi el moment de despertar-te, sonarà la teva cançó preferida.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat