Sembla que els desenvolupaments i els plans de la conquesta espacial no s'aturen, i ara es parla de la possibilitat de comptar amb una nau tres vegades més ràpides de les que es tenen coneixement.

A través d'informació qualificada, es va poder conèixer que una enginyera de la NASA va assegurar que a través de nanotecnologia es pot aconseguir fer un viatge revolucionari en el qual podrà estudiar-se Neptú en tot just 3 anys.

La NASA trepitja fort en la cursa espacial

Gràcies a una enginyera de la seva pròpia organització, ja la NASA està treballant en la primera fase de desenvolupament dins d'una nau que podria arribar a Urà en tot just dos anys i a Neptú en tot just 3.

Per descomptat, la idea d'aquesta nova nau espacial no arribarà el 2022, però això suposaria que per a finals de la dècada, el món pogués conèixer molt més d'alguns països dels quins tot just es coneix la seva existència.

Vela solar de la NASA

El sistema de funcionament de la nau seria a través de l'aprofitament de les veles solars. La funció seria que grans superfícies de gruix microscòpic assoleixin una velocitat mai abans vista, gràcies a la tecnologia de propulsió que té el centre espacial.

Repte que té la nova nau espacial

Encara que si bé les veles solars tenen una velocitat fora del comú, la seva massa és tan reduïda que no pot carregar instruments com els que podem veure a la nau New Horizons, la qual va visitar Plutó en gairebé 10 anys.

El nom de l'enginyera va ser Mahmooda Sultana, que treballa a la secció Goddard Space Flight Center. Aquesta enginyeria no és la primera vegada que es troba com a líder d'una gran missió, ja el 2019 va desenvolupar una plataforma de sensors utilitzant nanomaterials.

Menys costos, més viatges

Executar aquesta nau no només representaria un model d'exploració molt més ràpid, sinó que alhora, es reduirien els costos de producció en gran manera.

La nova nau espacial que és en construcció podria deixar relegat en la cursa espacial a la Xina, Rússia i l'empresari Elon Musk. La NASA no vol perdre espais aeris i aquesta nau podria ser la solució.