Amb l'arribada del final de cada any, és habitual trobar-se amb multitud de resums de tot tipus. Un fet que serveix per fer balanç de com ha estat l'any, per reflexionar sobre com ens han anat les coses o com està el món en el qual vivim o, fins i tot en alguns casos, per conèixer els nostres usos i costums dels quals no som plenament conscients amb la celeritat que vivim el dia a dia.

Un dels serveis que inclouen per als seus usuaris aquests resums anuals és Facebook, que d'algun temps ençà ofereix l'usuari que el desitgi un vídeo amb els millors moments viscuts a la xarxa social més popular del món, però no és l'única que ho fa.

Spotify, un dels serveis més valorats a Internet i líder mundial en streaming de música, ofereix des de ja el servei Spotify Wrapped 2019, que et revela quines cançons són les que més has escoltat a través del teu compte, ja sigui aquesta gratuïta o Prèmium. Però és que a més, no es limiten a les cançons d'aquest any que està a punt d'acabar-se, sinó que també ofereix un resum detallat de la dècada que estem a punt de deixar enrere.

iPhone

Els gustos i les apetències de cada usuari van canviant i en una dècada s'han de notar per força. La mateixa Spotify estudia l'evolució de les teves preferències constantment, a fi d'oferir-te diàriament alternatives que siguin similars a les cançons que tries. Però a més, quan acaba l'any, realitza per tu un balanç de tot allò que has escoltat a l'últim exercici.

Com és habitual en aquestes dates, Spotify Wrapped ja ha arribat en la seva versió 2019 i pots consultar-ho tant a través del web, com de la teva app de Spotify, ja sigui en Android o en iOS. Si t'interessa conèixer de manera agregada quines han estat les teves eleccions més freqüents de l'any, tant quant a estil musical, artistes o cançons, no tens més que localitzar el bàner que es troba en la part superior de l'aplicació i veure el que han preparat per a tu.

Spotify Wrapped 2019

Però com diem, en aquesta ocasió podràs veure els resums de tot el que has escoltat en l'última dècada, o almenys des que et vas fer un compte a Spotify. El més escoltat en tot aquell temps i també el més de cada un dels anys des que et vas donar d'alta fins ara. A més, en el cas que siguis usuari Premium, podràs comprovar mitjançant un senzill gràfic quants minuts de Spotify has consumit gaudint del servei cada any, i així podràs ser conscient de l'ús veritable que li dones a l'aplicació.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat