L'estiu és un temps en què els mòbils en pateixen més del normal. La calor, la sorra de la platja, la menor atenció que prestem a les coses quan estem de vacances... són alguns dels aspectes que provoquen que anem menys amb compte amb el telèfon.

 

En qualsevol cas, la que col·loquialment anomenem la tornada a l'escola està ja a sobre i són molts els que pensen a renovar el seu mòbil, ja sigui perquè s'hagi pogut espatllar o perquè pateixi els rigors lògics del pas del temps. Fins i tot, en algunes cases es comença a pensar al primer mòbil per a aquests adolescents que fan temps que ho exigeix.

 

A l'hora pensar quin mòbil comprarem, hi ha usuaris que busquen en les gammes més altes perquè s'ho poden permetre i els agrada tenir un dispositiu a l'última, i n'hi ha molts altres que no poden o no volen gastar des de 600 a més de 1.000 euros per invertir en un mòbil. Aquests segons solen ser la majoria i per això quan de tant en tant apareixen ofertes sucoses en les quals la despesa que cal fer és mínima, convé si més no tenir-les en compte.

 

Ara, es pot adquirir un Xiaomi Redmi 7A per només 85 euros en aquest enllaç. És cert que es tracta d'un mòbil que pertany a la gamma econòmica, però també és veritat que ofereix algunes característiques i un preu que no trobes en d'altres mòbil Android d'aquesta gamma.

 

Móvil Xiaomi

El Xiaomi Redmi 7A compte amb una pantalla de 5,5 polzades i una qualitat HD+ amb una resolució de 1440 x 720 píxels. Amb un processador octa-core Qualcomm Snapdragon 439, té una memòria RAM de 2GB i una capacitat d'alamcenamiento de 16GB, que, això sí, és ampliable fins als 128 GB mitjançant targeta microSD. Una RAM i un emmagatzemament de sèrie que semblen una mica justos per al que s'estila avui dia però que es corresponen amb la gamma de telèfon a què pertany.

 

Del que sí que pot presumir, sens dubte, el Xiaomi Redmi 7A és de bateria i de sistema operatiu. La bateria és de 4.000 mAh i dura més d'un dia amb un ús més que mig. Quant a la versió del sistema operatiu, el Redmi 7A està a l'última amb el Android 9 Peu, igual com els mòbils de més alta gamma.

 

Quant a les càmeres, porta una de posterior de 12 MP amb flaix LED i una de frontal per als selfies de 5 MP.

 

Finalment, i per a aquells que estiguin despistats amb la polèmica pel vet dels EUA amb Huawei, dir-los que Xiaomi és una altra empresa xinesa i no s'ha vist involucrada en tot aquest affaire, per la qual cosa si et decidissis a valorar la possibilitat de fer-te amb el Redmi 7A, no tindries res a témer en aquest sentit.