Les festes nadalenques que estem a punt de celebrar són les més inusuals que hagi conegut ningú. Esperem que siguin les últimes sota la influència de la pandèmia del coronavirus, però està clar que no només es veuran afectades als dinars, sopars i reunions. També als tradicionals regals de Nadal i Reis els està influint. Tant en la manera d'adquirir-los com quant a les típiques reunions familiars per obrir-los.

Per això, potser aquest any convingui tenir en compte algunes recomanacions sobre quins regals tecnològics poden ser una alternativa en aquestes festes. Regals de preus diferents i que s'incloguin diferents segments, a fi de facilitar les compres nadalenques i que així no es deixin per a l'últim moment. A continuació n'assenyalem cinc dels més interessants.

Dron Tomzon D25 amb càmera 4K

El seu petit disseny plegable li permet ser qualificat com un mini dron, ja que quan es plega pot guardar-se a la butxaca. Encara que pogués semblar un dron d'escassa qualitat, cal tenir en compte que destaca pel seu excel·lent rendiment en vol. Una vegada en l'aire, compte amb una gran estabilitat, fins i tot per a l'apreciada càmera 4K HD que incorpora.

Només pesa 115 grams, comptant la bateria, té un giroscopi de 6 eixos i compta amb una autonomia de 12 minuts en l'aire. Pot comprar-se aquí per 99,99 euros.

Dron

El dron Tomzon 25D té una autonomia de 12 minuts en l'aire i treu imatges en qualitat 4K

Bàscula Xiaomi Mi Scale 2

És una bàscula intel·ligent que ofereix 10 paràmetres: pes, massa muscular, massa òssia, metabolisme basal, IMC, quantitat d'aigua, greix visceral, percentatge de greix, figura i puntuació corporal.

Disposa de 4 elèctrodes i connectivitat Bluetooth i wi-fi. Fabricada en ABS amb un disseny ultrafí de vores arrodonides, compta amb una pantalla LED oculta a primera vista. És una de les bàscules ideals en qualitat/preu. La pots comprar per només 19,99 euros en aquest enllaç.

Depilatòria de llum Philips Lumea Advanced

La depilació és una pràctica molt habitual en la majoria de les dones i en cada vegada més homes. A mig camí entre la cera o les fulles i la depilació làser professional es troba la Philips Lumea Advanced SC 1999/00. Un enginy que està sent un èxit de vendes gràcies que és capaç de reduir el borrissol en un 85% en tan sols 3 sessions.

Aquesta dotada de ña tecnologia IPL (de llum polsada intensa) professional desenvolupada per dermatòlegs per a ús domèstic de forma segura, senzilla i eficaç. És d'aplicació ràpida i té 5 posicions d'intensitat per adaptar-se als diferents tons de pell. El seu preu rebaixat és de 249,98 euros i ho pots trobar en el següent link.

Auriculars sense fil Huawei Freebuds 3

D'un disseny fi i elegant, els Freebuds 3 compten amb cancel·lació de soroll activa intel·ligent que ofereix una precisa reducció del soroll ambienta que s'optimitza en temps real.

La connexió Bluetooth que té assegura que no es produeixin interferències amb altres dispositius. A més, ofereixen una qualitat de so d'estudi gràcies al seu controlador dinàmic de 14 nm d'alta precisió.

La seva bateria es carrega a través d'un cable USB-C però també admet càrrega sense fil. Es pot adquirir entris colors (blanc, vermell i negre) al preu especial de 89 euros en el següent enllaç.

Freebuds 3En color vermell, blanc o negre, els Freebuds est'an entre els auriculars sense fil més desitjables del mercat

Escúter elèctric Xiaomi Mi

Aquest escúter elèctric pesa només 12,5 quilos i té una autonomia d'uns 30 quilòmetres aproximadament. Quant a la seva velocitat, és capaç d'assolir els 25 km/h i suporta pesos de fins a 100 quilos.

Ideal per al seu ús per ciutat, l'escúter Xiaomi Mi és molt còmode i destaca pel seu disseny i qualitat, amb un xassís d'alumini. El seu preu és de 299 euros i pots aconseguir-lo aquí.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat