Poques dates són tan entranyables al llarg de l'any com el Dia de la Mare. Un dia que sempre tenim marcat al calendari per cridar, visitar o reunir-nos al voltant d'una taula amb la persona que ens va portar al món i a la qual tantes coses hem d'agrair.

És una data en la qual és tradicional tenir un detall, per petit, que aquest sigui, en forma de regal amb la nostra mare. I del que no cap cap dubte és que les mare d'avui no són com les de fa tres o quatre dècades. La societat ha evolucionat moltíssim i amb ella també ho han fet les mares. Una mares que tenen mòbil, un portàtil, estan subscrites a Spotify o Netflix o utilitzen Whatsapp amb la mateixa facilitat que els joves, per citar alguns exemples.

Per això, i a poques dates del Dia de la Mare que se celebra aquest diumenge vinent 5 de maig, et suggerim algunes idees sobre quin regal pots fer a la teva mare per menys de 50 euros, com també vam fer al seu dia amb motiu del Dia del Pare.

Router 4G Huawei

Tant si la teva mare és de les que treballa com si passa molt temps fora de casa els caps de setmana o de vacances i li agrada estar connectada a través dels seus dispositius mòbils i el seu portàtil, comptar amb una bona connexió a internet és fonamental. Per a això, el router 4G d'Huawei li ofereix un servei tan efectiu com senzill de maneig. Així, la connectivitat deixarà immediatament de ser un maldecap gràcies a aquest regal que es pot trobar aquí per menys de 45 euros, gràcies a un descompte de gairebé el 50% sobre el seu preu original.

Altaveu sense fil Tronsmart

Ideal per escoltar Spotify o qualsevol altra aplicació de música i so. Ofereix una bona qualitat tant per gaudir-ne a qualsevol habitació de la casa com quan surt de viatge. A la potència de 40W se li uneix la connectivitat via Bluetooth, NFC i un disseny tan atractiu com resistent. Està disponible a través d'aquest enllaç per menys de 50 euros.

Bàscula Xiaomi Mi Scale 2

Cuidar la salut sol estar vinculat moltes vegades al control del pes. No és exclusiu de les dones però les mares cada vegada assisteixen al gimnàs per mantenir-se en forma i sentir-se millor. En aquest sentit, la bàscula intel·ligent de Xiaomi Mi Scale 2 ofereix tots els paràmetres que un usuari podria demanar a una bàscula més allà que mostri el pes. Massa òssia, massa muscular, quantitat d'aigua, IMC o percentatge de greix, entre d'altres. Es pot adquirir per menys de 30 euros, un preu molt per sota de l'habitual aquí.

Google Chromecast 3

Es tracta de la tercera i més recent versió del dispositiu de Google per poder veure serveis de sèries i pel·lícules com Netflix al televisor o de compartir amb ell arxius multimèdia que una mare pot portar al seu mòbil. Dóna molt joc i el seu maneig és molt senzill. Un regal que es pot comprar a través d'aquest enllaç per menys de 40 euros.

Altaveu impermeable per a la dutxa VicTsing

Si la teva mare es diverteix escoltant música o la ràdio al bany o mentre s'està dutxant, aquest altaveu és l'ideal. És impermeable, té un so més que suficient, és molt fàcil d'utilitzar i ho pots trobar per menys de 30 euros aquí.

Localitzador de claus Tile Mate

És un gadget de mida reduïda que es fixa en el clauer i permet a través de l'app associada per al telèfon amb la qual compta, localitzar on estan les claus quan no es troben. Una eina molt útil per a les mares que tantes vegades canvien de bossa i poden deixar-se amb freqüència les claus en algun d'ells sense recordar aquest fet. Per menys de 30 euros està al teu abast a través d'aquest enllaç.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat