Has començat el gimnàs i ja vols plorar de les agulletes que tens? Has pagat la matrícula però al final això d’anar-hi cada dia... Gairebé millor un dia sí i un no, tampoc cal ara morir en xandall. Per aquests dies que no aniràs al gimnàs, ni faràs dieta, ni deixaràs de fumar, et proposem deu compres que t’ajudaran a sobreviure la pressió social dels propòsits d’aquests dies, mentre gaudeixes de les rebaixes.

Tardes fosques i fredes a casa, la pluja impactant al vidre... No és cap cançó de grup ukelelià català, és l’hivern. Moment perfecte per un cafè, manta i pel·lícula, per això us recomanem la Nespresso Krups Inissia.

cafetera nespresso

També hi ha la opció de sofà, manta i bona música. Una bona opció és recuperar els vinils i ara els tocadiscs tornen a estar de moda i per un bon preu podem tenir un aparell que llueixi i soni bé al menjador.

tocadiscs

Si la nostra passió és el futbol i la PlayStation 4, segur que voldrem fer alguna partida al Fifa18.

ps4

La lectura també és un plaer del que molts gaudim, i n'hi ha per tots els gustos! Tenim el “m’estaré mil hores llegint aquest llibre, no m’atabaleu”. Dan Brown ha escrit Origen

origen

El “necessitaré mil hores per administrar les meves finances, espero ensortir-me’n”, sota el nom de Kakebo, un llibre de Blackie Books que fa cinc anys ajuda a estalviar a les economies domèstiques.

kakebo

El llibre perfecte per totes aquelles grans dones que han arribat i arribaran lluny. Aquest llibre explica la vida de 100 dones impressionantsCuentos de buenas noches para niñas rebeldes, d'Elena Favilli i Francesca Cavallo.

libroninas

I tenim la versió “Propòsit 2018” per aprimar-se (però ens prometen que per sempre, així que potser és una bona inversió). Las recetas de Adelgaza para siempre: Menús fáciles, variados y saludables, d'Ángela Quintas.

receta

Tot i que si el que ens agrada a nosaltres és cuinar, calen els instruments adequats. Aquesta batedora amb diversos accessoris per processar els aliments de moltes formes diferents un mateix producte, ens ajudarà.

cuina

Ara, si som dels que no entenem un diumenge a la nit sense un bikini, és necessària aquesta planxa elèctrica. El detall del calaixet inferior per recollir la grassa no pot passar desapercebut, garantia de neteja.

parrilla

Pluja, fred, vent... res com estar dins de casa calentets i veure la temperatura que hi ha fora amb aquest termòmetre per l'exterior.

thermo

Vosaltres també gaudireu de les rebaixes des de casa?