Chrome és considerat el navegador més ràpid, però tot i això, hi ha força usuaris d'internet a qui els agradaria navegar més ràpid encara. A més, Chrome consumeix una gran quantitat de memòria, sobretot si obres diverses pestanyes alhora, i això pot fer que l'experiència de l'usuari de navegació sigui més lenta i fins i tot desesperant a vegades. Afortunadament, existeixen extensions per a Chrome que ajuden a accelerar la navegació.

Des de carregar pàgines més agilitat fins a navegar ràpidament, es pot trobar una extensió gairebé per a tot. Per això, tot seguit, en veurem algunes de les millors.

Desesperat

Search Preview

Una extensió molt simple i molt útil. GooglePreview agrega una vista prèvia en miniatura de la pàgina web en els resultats del cercador. Això pot ser útil en moltes situacions, ja que així podràs saber quin tipus de pàgina web estàs a punt de visitar, o també la representació visual t'ajudarà a recordar un web que ja coneguis sense necessitat d'entrar-hi. D'aquesta manera, podràs veure més ràpidament els resultats de recerca quan necessitis trobar alguna cosa. L'extensió és compatible amb cercadors com Google, DuckDuckGo, Bing i Yahoo.

Pots descarregar l'extensió Google Preview des d'aquest enllaç

Shut Up

Si ets dels que vol estar informat, sigui en un diari online, en un blog o en llocs web com YouTube, però no t'interessen els comentaris dels usuaris, Shut Up t'ajuda a silenciar-los i a la vegada que et pots centrar només en el que t'interessa, les pàgines es carreguen més de pressa.

Pots descarregar l'extensió ShutUp des d'aquest enllaç

Web Boost

Aquesta extensió funciona molt bé a l'hora de carregar pàgines més ràpid, i per fer-ho utilitza un algoritme simple. Està relacionat amb els blocs de construcció de determinats webs que s'emmagatzemen al teu ordinador. La majoria dels webs més populars utilitzen aquests blocs, i amb aquesta extensió activa no cal que es descarreguin cada vegada que s'obri una pàgina web. Els autors de l'extensió afirmen que amb aquest mètode es pot carregar un web fins i tot tres vegades més ràpid.

Et pots descarregar l'extensió Web Boost des d'aquest enllaç

Internet

Faster Chrome

És una extensió que funciona de manera similar a com ho fa un teclat predictiu, però, en aquest cas, utilitza la predicció per provar d'endevinar el web al qual vols anar. Comença a carregar el web que intueix que estàs començant a teclejar i el va carregant en segon pla abans que acabis d'escriure i premis la tecla d'enter. Aconsegueix anticipar l'acció de l'usuari fixant-se en els moviments que fa amb el cursor.

Et pots descarregar l'extensió Faster Chrome des d'aquest enllaç

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat