L'aplicació de videotrucades Houseparty està sota sospita després que aquest dilluns molts usuaris hagin assegurat que els han piratejat els comptes de diverses xarxes socials a través d'aquesta aplicació, com ara Spotify o Netflix.

Ara bé, Houseparty és molt més que una aplicació de videotrucades ja que ofereix moltes altres coses. En primer lloc, tècnicament, no són videotrucades, sinó que ofereix que l'usuari pugui anar saltant de conversa en conversa i així anar conversant amb gent diferent sense necessitat de trucar-los. Per tant, qualsevol amic d'algun dels participants a la conversa s'hi pot afegir a menys que la sala estigui plena o es tanqui la sala en qüestió.

A part d'això, durant les converses també es pot jugar a jocs. Concretament, hi ha 4 jocs: un joc de preguntes i respostes, un de dibuixar i que els companys de conversa encertin allò que dibuixes, un d'endevinar el que tens al cap a través de preguntes de sí o no i per últim, un joc de cartes que es diu Chips&Guac.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat