Davant la incertesa que s’està vivint a Catalunya i la resta del món per la crisi del coronavirus i amb la incògnita de saber quan ens tornaran a confinar, hi ha la possibilitat de poder convertir-te en un viking. Sí, ho has llegit bé, el que vindria a ser anar amb destrals i amb espases per la vida, fer sacrificis de tota mena d’animals, conquerir altres territoris i assassinar qualsevol persona que no comparteixi els teus objectius.

Ara mateix són pràctiques que ens semblen autèntiques barbaritats, però que formaven part del dia a dia. La companyia Ubisoft recupera aquest moment de la història a través de la nova edició Assassin’s Creed Valhalla, que estarà disponible el 17 de novembre d’aquest mateix any.

Qui decideixi comprar-se el que es preveu un dels jocs de l’any, tindrà el control d’Eivor, el puto amo dels vikings de l’època, o si més no això sembla. Ambientat en el segle IX, els personatges viatgen des de Noruega fins a Anglaterra per buscar riquesa i per conquerir un territori governat pel rei Alfred el Gran. Jugar i aprendre història a la vegada, ja ho veieu; perquè després hi hagi gent que critiqui els videojocs i els catalogui com una pèrdua de temps...

eivor assassins creed valhalla logo uhdpaper.com hd 3.1686

El combinat entre història i entreteniment al mateix temps ha definit sempre les edicions de l’Assassin’s Creed. En aquesta, l’Eivor serà el capità que organitzarà saquejos, lluitarà contra els anglesos i serà el cervell que planejarà la millor estratègia per obtenir la victòria. Deixar-se la vida literalment per entrar al Valhalla, un paradís on anaven els millors soldats morts en combat.

Aquest Assassin’s Creed també comptarà amb una part més tranquil·la en què els nòrdics més salvatges construiran les seves cases al costat del camp per poder formar una família. Un assentament dels nòrdics a Anglaterra i en què no els faltarà res de res (inclús hi haurà una sala de tatuatges). La beguda tampoc faltarà en aquest videojoc en què es podran fer jocs de beure, com si estiguessis amb els amics abans de sortir a la disco. Estratègia, lluitar, matar, alcohol i moltes coses més. Si tot això et convenç, l’Assassin’s Creed ha de ser teu.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat