El mòbil és segurament el dispositiu electrònic que més utilitzem en el dia a dia. I encara que pogués semblar el contrari, un dels més demandats ara mateix. Durant en confinament, l'ús més intensiu de l'habitual del nostre telèfon mòbil ha comportat més problemes i ruptures.

I, com és lògic, els usuaris busquen els mòbils que millor responguin al binomi qualitat/preu, més encara en aquests temps de crisi. Els terminals d'alta gamma han multiplicat per dos els preus en els últims anys, i les marques han millorat les prestacions de les gammes mitjanes per al gran públic.

Però com passa sempre, hi ha els qui a més aposten per preus més continguts per emportar-se la major part possible del pastís al sector. És el cas de les marques asiàtiques, sobretot en la seva fase d'introducció en un país. Per això és interessant rastrejar bé el mercat quan es necessita adquirir un mòbil nou. I ara mateix, un dels quals més ben posicionats està, si no el que més, és el Realme 6.

Realme 6 posterior blau

Realme 6

Ara mateix, aquest mòbil xinès pot adquirir en l'entorn dels 200 euros, fins i tot en alguns casos per sota d'aquesta xifra. Però, quines són les característiques que ofereix aquest terminal en concret?

El Realme 6 compta amb una pantalla més que generosa amb 6,5 polzades que, per no n'hi hagués prou, ofereix una taxa de refresc de la imatge de fins a 90 Hz. La qualitat de la imatge és FullHD+ (1.080 x 2.400 píxels), en un panell IPS. A diferència dels mòbils dels últims anys, no porta un notch o cella en la part superior de la pantalla, sinó que opta per col·locar un petit forat en la part esquerra de dalt.

Quant a les capacitats del seu interior, el Realme 6 ofereix la possibilitat d'adquirir-lo en memòries RAM de 4, 6 i 8 GB i de 64 i 128 GB referent a l'emmagatzemament. En el cas que ens ocupa, es pot comprar per 200 euros en la seva versió de 4 GB de RAM i 64 GB, més que suficient per a un ús intensiu i molt suggeridor pel que costa.

Realme 6 posterior

Té quatre càmeres amb una lent principal de 64 MP, un gran angular de 8 MP, un macro de 2 MP i una altra lent per a la manera retrat. Finalment, explica amb una bateria de 4.300 mAh i càrrega ràpida de 30W, que permet carregar la bateria del Realme 6 en tan sols una hora mitjançant un carregador amb entrada USB-C.

El Realme 6 pot adquirir-se per 199 euros en la versió esmentada.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat