De moment no és més que un projecte que acaba d'aparèixer a Kickstarter, la plataforma de micromecenatge de projectes creatius més famosa del món. Però si els seus impulsors aconseguissin el finançament que s'han marcat com a objectiu –i tot apunta que així serà–, el dispositiu LoveSync es convertiria en una realitat en el mercat tan aviat com el pròxim mes d'agost.

Els creadors de LoveSync necessiten recaptar 7.500 dòlars abans del dia 13 de març i en el moment en què s'escriu aquest article, ja porten recaptats 2.985 dòlars en les primeres hores des que la iniciativa donés el seu començament a Kickstarter.

Què és LoveSync

Es tracta d'un dispositiu amb forma de botó que estalvia als qui disposen d'ell haver de passar per l'incòmode tràngol que a vegades suposa haver de preguntar a la seva parella si desitja tenir relacions sexuals en un moment determinat, ja que una negativa pot arribar a suposar un tràngol per a qui ho proposa.

LoveSync 2

LoveSync consta de dos botons idèntics, un per a cada membre de la parella i el seu funcionament és molt senzill.

Com funciona

Quan a un dels dos li ve de gust tenir sexe, en té prou que premi el seu propi botó que immediatament enviarà un senyal el de la seva parella, encenent-se en ambdós el llum verd del qual disposa el dispositiu.

A partir d'allà, qui rep el discret avís té dues opcions: acceptar la invitació o bé rebutjar-la. Si coincideix amb el desig de qui ha pres la iniciativa, només cal que doni un toc al seu botó i si al contrari no li ve de gust tenir relacions en aquell moment, li ho pot fer saber pressionant el dispositiu durant quatre segons seguits.

Pros i contres

Si bé és cert que amb LoveSync la parella sabria d'una manera més discreta i alhora directa si ambdós membres de la mateixa desitgen tenir sexe, la incorporació del doble dispositiu en la seva rutina no resoldria els possibles problemes o desajustos que a vegades sorgeixen en la parella quant a les relacions es refereix.

Conèixer quan existeix la desitjada sincronia sexual és un plus però no verbalitzar tantes coses que dues persones poden estar deixant al tinter, podria convertir-se en un inconvenient que el còmode ús del dispositiu estaria enviant, sense resoldre, a un moment futur.

Preu

Si el projecte de micromecenatge tirés endavant, el preu de venda del set de dos dispositius LoveSync s'estima que rondaria els 75 dòlars una vegada comencés la seva producció en sèrie.