S'aproxima l'arribada dels nous models d'iPhone, que Apple sol presentar al setembre, i l'última beta del sistema operatiu mòbil iOS 13 ha revelat que la companyia planeja presentar-los el proper dia 10 de setembre.

Segons ha detectat per primera vegada el portal brasiler iHelp BR, l'última versió beta d'iOS 13 inclou una captura de la pantalla principal del sistema que mostra el missatge 'hold for release' ('esperar per alliberar' en anglès) i el calendari mostra la data del 10 de setembre.

Aquesta data coincideix amb el rang de dates en què Apple sol presentar els nous iPhone, durant el mes de setembre, perquè l'últim iPhone XS i l'anterior iPhone X es van mostrar al públic el dia 12 d'aquest mes.

En altres apartats de la beta d'iOS 13 s'ha apreciat també la data del 23 de setembre, que en aquesta ocasió podria ser la triada per la companyia per al llançament de la nova versió del sistema iOS 13.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat