Garmin, l'empresa pionera i de referència en l'àmbit dels GPS des de fa dècades, ha anunciat que comença a oferir un servei de seguiment del cicle menstrual a les dones, mitjançant l'establiment de la connexió entre la fase del cicle en el qual es trobin, els seus símptomes físics i emocionals i el seu benestar general.

A través del servei Garmin Connect, les usuàries poden registrar el seu cicle i els seus símptomes i, al seu torn, rebre prediccions per al seu període i les seves finestres fèrtils. A més, al llarg del mes, les usuàries de Garmin Connect obtindran contingut educatiu sobre assumptes com la nutrició i la capacitació específiques per a cada fase del seu cicle menstrual.

"Garmin ha aprofitat la nostra inigualable experiència en condicionament físic en una funció que permet a les dones actives realitzar un seguiment del seu cicle al mateix lloc en el qual van realitzar el seguiment de la seva última carrera", ha declarat Susan Lyman, vicepresidenta de màrqueting de consum global de Garmin.

Segons Lyman, "el seguiment del cicle ha estat desenvolupat per a dones, per dones de Garmin, des de les enginyeres fins a les directores de projectes i l'equip de màrqueting. D'aquesta manera ens hem assegurat que estàvem abordant de manera autèntica els desitjos i necessitats reals d'una dona".

El seguiment del cicle es pot personalitzar en funció de si un cicle és regular, irregular o de transició a la menopausa. Les usuàries poden realitzar un seguiment diari dels símptomes físics i emocionals i fins i tot agregar les seves pròpies anotacions. El seguiment del cicle posa atenció en les fluctuacions d'aspectes com el son, l'estat d'ànim, la gana i el rendiment esportiu, entre d'altres.

Gràcies a la innovació de Garmin, amb el registre regular dels símptomes les dones poden començar a predir com se sentiran en un moment donat del seu cicle en cas que vulguin ajustar la seva dieta o les seves activitats. Aquelles que comptin amb un dispositiu compatible amb la plataforma Connect IQ, també tenen l'opció d'obtenir informació de seguiment del cicle i recordatoris concrets del període directament al canell.

Garmin Health actualment patrocina un estudi d'investigació en el Centre Metge de la Universitat de Kansas per examinar com els wearables, i la varietat de dades biomètriques que aquests produeixen, poden ajudar amb el seguiment del cicle menstrual i la predicció de l'ovulació.

Garmin Connect és una comunitat gratuïta online de fitnes que permet als seus usuaris analitzar el progrés dels seus entrenaments, establir i fer un seguiment dels objectius, i compartir les seves activitats amb altres usuaris de la comunitat o a les xarxes socials. Poden tornar a gaudir dels paràmetres d'una carrera, avaluar el ritme cardíac, competir en determinats segments entre diferents usuaris, així com unir-se a desafiaments online a fi d'obtenir una motivació addicional per assolir els objectius que s'hagin proposat en el pla físic.

Durant dècades, Garmin ha estat pioner en la navegació per GPS, els dispositius sense fil i les aplicacions dissenyades per a persones que porten un estil de vida actiu.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat