El desenvolupament constant de la tecnologia ens permet aprofitar-la en benefici propi i fer així que el nostre dia a dia sigui més còmode. Un fet que no només té lloc en l'aparició de nous usos o dispositius sorprenents, sinó en situacions tan comunes com la navegació a internet, un fet de què gaudim des de fa més de dues dècades.

Una de les funcions que ens facilita la navegació d'internet són les extensions de navegadors com Chrome. Fa unes setmanes ja te n'aconsellàvem algunes i avui te'n presentem algunes més perquè les instal·lis gratuïtament al navegador i milloris la teva experiència a internet. Aquests són els que hem triat en aquesta ocasió. Per instal·lar-les, n'hi ha prou que facis clic a l'enllaç que t'oferim per a cada una.

The Great Suspender

La majoria de les vegades que naveguem a internet, anem obrint pestanyes noves per consultar diferents webs. Això fa que cada pestanya oberta consumeixi molts recursos de l'ordinador i que, per tant, la navegació sigui més lenta. Per frenar aquest consum, instal·la The Great Suspender fent clic aquí i l'extensió farà que les pestanyes que en aquell moment no s'estiguin fent servir, s'aturin sense que hagis de tancar-les.

Click&Clean

Com més navegues per internet més arxius vas acumulant a l'ordinador. Són arxius que no et serveixen realment per a res productiu i que, tanmateix, fa que els recursos de l'equip siguin menys efectius. És el cas dels historials de visites i de descàrregues, de la memòria cau o de les famoses galetes. Si alguna vegada t'has posat a esborrar tots aquests arxius, deus haver comprovat que fer-ho amb assiduïtat és un destorb. Per això és tan útil una extensió com Click&Clean, una funcionalitat que et permetrà fer-ho tot a través d'un sol clic, que a més vetlla per la seguretat de l'equip i que t'avisarà d'aplicacions que tinguis instal·lades i que no estiguis utilitzant per si vols prescindir-ne definitivament i que deixin d'ocupar espai. Instal·la Click&Clean des d'aquí.

Save to Pocket

En moltes ocasions quan naveguem a internet trobem informació que ens interessa però que o bé no podem llegir en aquell moment o simplement ens vindria de gust fer-ho més endavant. Per no haver de deixar aquesta pestanya oberta o guardar-la en marcadors, Save to Pocket ens facilita guardant-lo quan li ho assenyalem per consumir-lo més tard. Per si fos poc, la funcionalitat d'aquesta extensió se sincronitza immediatament amb qualsevol dispositiu al qual estiguem connectats amb el mateix compte que a l'ordinador. Així podrem llegir, veure el vídeo que hem deixat per més endavant o gaudir d'unes imatges que ens agradaria examinar amb més calma des de l'ordinador, el telèfon o la tauleta tàctic quan i on ens vingui de gust. Pots instal·lar l'extensió fent clic des d'aquest enllaç.

VTchromizer

És una extensió que fa una revisió de seguretat constant de tots els enllaços i arxius que ens anem trobant segons naveguem per internet. El que té de bo és que és compatible amb l'antivirus que tinguem instal·lat a l'ordinador i amb això redoblem les possibilitats de detectar els perills que sorgeixen a internet en el moment menys pensat. Pots instal·lar-lo des d'aquest enllaç.