Van passant els dies del confinament a casa a causa de la pandèmia del coronavirus i alhora anem necessitant diferents distraccions que ens salvin de caure en l'avorriment o el fàstic per haver de romandre a casa per un temps indefinit.

Les pel·lícules que teníem pendents per veure, les noves sèries a les quals estem llançant un ull, aquesta lectura que ens ha recomanat un amic, els jocs de taula de tota la vida que ens permeten reunir-nos per passar una bona estona en família són algunes de les alternatives perquè els dies no es facin tan llargs i, sobretot, tan pesats.

Però a més, podem recórrer a aplicacions per al mòbil que ens serveixin d'entreteniment, de distracció i que, si pot ser, també aconsegueixin arrencar-nos un somriure. Per a això, a continuació veurem cinc apps que poden interessar-te perquè les descarreguis i provis si amb elles el confinament és menys pesat.

Noia móvil

Doublicat

 

Segur que has sentit parlar dels deepfakes, les manipulacions de vídeo que consisteixen a substituir la cara del protagonista real per la d'una altra persona. Es diu que són un perill perquè és tal la qualitat que han aconseguit gràcies a la tecnologia que poden ser una inesgotable font de retorçar la realitat. Però, encara que ja és així en alguns casos, també serveixen perquè puguem fer les nostres versions casolanes i divertir-nos i fer riure al nostre entorn amb els muntatges.

Es tracta d'escollir un vídeo de curta durada i canviar el rostre del protagonista pel que desitgem amb l'app. La qualitat no és òptima però és prou bona com per a puguem compartir-la amb els nostres contactes per Whatsapp, Telegram o les xarxes socials.

Pots descarregar gratis Doublicat tant per a Android com per a iOS.

Stickers Pantomima Full

 

Roberto Bodegas i Alberto Casado formen el duo d'humor Pantomima Full, una de les sensacions a Internet (encara que també realitzen gires) dels últims anys. El seu producte més famós és el dels vídeos d'un minut de durada en què prova de treure els colors, amb molta espurna, comportament dels ciutadans corrents però sobretot a través dels col·lectius que formen (runners, voluntaris d'ONG, hípsters...).

Aquesta app et permet descarregar-te més de 200 imatges amb algunes de les seves expressions més conegudes perquè les utilitzis en converses de Whatsapp o en xarxes socials. Per als que coneixen Pantomima Full es tracta d'un recurs formidable.

Pots descarregar gratis Stickers Pantomima Full per a Android.

Canviador de veu amb efectes

 

Una aplicació que de manera molt senzilla et permet canviar la veu de qualsevol àudio dels que disposis. Tant si és teu com si és d'un amic que te l'ha enviat o d'una escena coneguda del cinema, per exemple. Pots jugar amb el to, l'entonació o qualsevol altre aspecte d'un àudio i causar la hilaritat en aquells als quals els hi manis. És una app que dona molt joc i que enganxa a qui se la descarrega.

Pots descarregar gratis Canviador de veu amb efectes per a Android.

Houseparty

Houseparty

 

És una aplicació amb què pots fer videotrucades amb fins a 8 persones alhora però que inclou un extra molt atractiu. T'ofereix la possibilitat de competir en jocs clàssics com el Trivial o el Pictionary, entre altres, en manera online. Permet que fins a vuit amics jugueu com si estiguéssiu asseguts a la mateixa taula, però cada un a casa seva com s'ha de fer en aquests dies de confinament.

Pots descarregar gratis Houseparty tant per a Android com per a iOS.