No saps què regalar a un amic que no para de viatjar? Aprofita el Black Friday per trobar les millors ofertes en regals  per a gent viatgera. Aquí trobaràs la llista d'articles que segur que agradaran a un autèntic amant dels viatges. Regals originals, idees útils i d'altres gadgets que tot viatger porta a la seva maleta.

Carregador de mòbil portàtil

La bateria del mòbil et dura poc? T’has quedat sense bateria i no tens cap lloc on endollar-lo? Emporta’t aquest carregador de mòbil portàtil de 20.000 mAh., que et permetrà carregar el mòbil de manera super ràpida. Aprofita que ja no es paga el roaming i envia tots els missatges i fotos que vulguis sense por a esgotar la bateria.

Trobeu l'oferta aquí: http://amazon.es/carregadpr-mobil-portatil

power bank

Bàscula ergonòmica

L’hostessa de vol et diu, molt amablement, que has de pagar un suplement de 40 € perquè el teu equipatge de mà supera, per 100 grams, el pes permès. Aquí tens la solució per no passar-te del pes permès a la maleta. Evita disgustos d’una manera fàcil i econòmica amb aquesta bàscula ergonòmica.

Trobeu l'oferta aquí: https://amazon.es/bascula-ergonomica

bascula maletas

Coixí de viatge

Els avions, de per sí, ja són incòmodes per la falta d’espai. Ja no diem si es tracta d’un viatge llarg. Aleshores es converteix en un mal son. La millor manera de superar-lo és dormint de la manera més còmode possible. Aquest coixí de viatge et transportarà a una altre realitat i el més important: et passarà el temps volant!  

Trobeu l'oferta aquí: https://amazon.es/coixi-viatge

almohada viaje

Farmaciola primers auxilis

Quantes vegades has marxat de viatge i en algun moment has pensat: necessito una tirita, un esparadrap, un imperdible, una compresa, unes pinces, unes tisores...Tot això, i molt més, ho trobaràs en aquesta farmaciola de primers auxilis. Perquè mai se sap què pots necessitar!

Trobeu l'oferta aquí: https://amazon.es/farmaciola-primers-auxilis

botiguin primers auxilis

Maleta de mà

Una maleta forta, robusta, que duri és la millor solució pels teus viatges. la mida d’aquesta maleta correspon al d’un equipatge de mà i, per tant, podràs pujar-lo a l’avió sense cap problema. 

Trobeu aquí l'oferta: https://amazon.es/maleta-equipatge-ma

maleta viaje

Bossa de viatge

Marxes un cap de setmana o una nit i no vols dur una maleta de rodes? Aquí tens la solució! Una bossa de viatge de coure o de lona que,a més, podràs escollir entre una gran varietat de color diferents.

Troba aquí l'oferta: https://amazon.es/bossa-viatge

bolsa de viaje

Adaptador 

Marxes a l’estranger. A un lloc on no has anat mai. I una de les coses que més et preocupen és: tindran el mateix tipus d’endoll perquè pugui carregar el mòbil? Tranquil! Aquest adaptador, amb dos ports USB, el podràs utilitzar a 150 països del món.

Trobeu l'oferta aquí: https://amazon.es/adaptador-endoll

adaptador enchufe universal

Abeuador portàtil

Diuen que el gos és el millor amic de l’home. Per molts, fins i tot és com un fill. Quan viatges sempre pateixes per si l’animal té set i busques un lloc on pugui beure. Amb aquest abeurador portàtil, ja no hauràs de patir!

Trobeu aquí la oferta: https://amazon.es/abeuador-portatil​ 

botella agua perro

Mapa de països

Un ‘rasca-rasca’ no només serveix per jugar a la loteria. En aquest cas, serveix per marcar tots els països del món que vas visitant. D’aquesta manera si viatges molt, no se te’n oblidarà cap!

Trobeu aquí l'oferta: https://amazon.es/mapa-paisos

mapa del mundo para rascar

Pots de xampú

Pots de xampú buits. Algú els compra? Doncs sí! Si ets d’aquells que només utilitzen un determinat xampú o crema i no vols deixar de fer-ho servir durant el teu viatge, aquests potets son perfectes! Tenen la mida ideal perquè els puguis pujar a l’avió amb el teu equipatge de mà.  

Trobeu l'oferta aquÍ: https://amazon.es/pots-xampu-viatge

botes viaje   amazon

Ja ho tens tot a punt pel treu pròxim viatge? Sigues el més prepara't de tots!