Samsung ha presentat les seves últimes novetats durant el transcurs del seu habitual esdeveniment Samsung Unpacked de tots els mesos d'agost. Encara que en aquesta ocasió s'ha tractat d'una presentació telemàtica, almenys la companyia sud-coreana no ha hagut de retardar el seu famós esdeveniment, com ha passat en el cas d'altres companyies de tecnologia. I entre els dispositius que han vist la llum, es troben els nous auriculars sense fil de la firma asiàtica, els Samsung Galaxy Buds Live.

Els Galaxy Buds són una evolució dels Galaxy Buds i presenten un disseny nou respecte a aquests, amb un aspecte de mongeta molt característic. Però a més, compten amb una esperada cancel·lació activa de soroll i un ajustament que fa que no entrin a l'orella.

Samsung afirma que la tecnologia oberta de cancel·lació activa de soroll dels Buds Live silencien els sorolls gruixuts –com els dels autobusos o els trens– però permeten que s'escoltin els anuncis pels altaveus del transport públic. Una cosa que de ser així, es converteix en un avantatge indubtable per a l'usuari.

Buds Live i estoig negre

Buds Live i estoig negre

 

Cada auricular en forma de mongeta pesa només 5,6 grams i només estan disponibles en una mida. Un aspecte que pot no satisfer tothom, ja que no tots tenim la mateixa mida de la part externa de l'orella. La part exterior de cada auricular és capacitiu al tacte i permet una gran quantitat de controls, tals com la reproducció de la música, el volum del so i la gestió de les trucades, entre els altres.

A més, els Samsung Galaxy Buds Live utilitzen un sistema de micròfon similar però diferent alhora, al dels seus predecessors. Igual com el Samsung Galaxy Buds Plus, el Buds Live es basa en un format de triple micròfon, dos dels quals tenen forma de fes. Aquests tres micròfons funcionen per enfocar-se en la veu de l'usuari i són assistits per una unitat de captació de veu orientada cap a endins. Una VPU és un acceleròmetre que detecta el moviment de la mandíbula i utilitza tecnologia de conducció òssia per convertir aquestes vibracions en senyals d'àudio. Així mateix ajuda a reduir el soroll de fons.

El problema de la cancel·lació de soroll és que consumeix molta bateria, però els Samsung Galaxy Buds Live tenen una durada de sis hores amb una sola càrrega amb la cancel·lació de soroll habilitada, la qual cosa impressiona. A més, l'estoig de càrrega proporciona 2,5 cicles de bateria addicionals.

Si només s'utilitza la cancel·lació de soroll, es poden utilitzar els Galaxy Buds Live durant 21 hores abans d'haver de recarregar l'estoig. Si es desactiva la cancel·lació de soroll, la durada de la bateria és d'unes vuit hores, amb un total de 29 hores de reproducció gràcies a l'estoig. I per si no n'hi hagués prou, els auriculars admeten càrrega ràpida i així amb només cinc minuts a l'estoig proporcionen una hora d'escolta. Finalment, gaudeixen d'una resistència a l'aigua IPX2, per la qual cosa es pot suar amb els auriculars posats sense fer-los malbé.

Estotjos Galaxy Buds Live

Els Samsung Galaxy Buds Live estan disponibles al web de Samsung per a la seva reserva des de ja a un preu de 189 euros. Es venen en tres colors: Mystic Bronze, Mystic Black i Mystic White.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat