La companyia de la poma acaba de llançar importants actualitzacions per als seus preuats productes. Així, aquells usuaris que tinguin un iPhone, iPod Touch, iPad, Mac, Apple Watch, Apple TV o HomePod poden, des de fa unes hores, descarregar-se les respectives actualitzacions dels seus sistemes operatius per millorar la seguretat i les prestacions dels dispositius.

iOS

El sistema operatiu dels iPhone, iPod Touch i iPad presenta la versió iOS 12.1.3 amb les següents novetats principalment:

  • Correcció d'un problema en Missatges que afectava en el desplaçament per les fotos en la vista Detalles.
  • Solució d'un problema que provocava que algunes fotos es mostressin defectuoses en compartir-les.
  • Resolució d'un problema que feia que alguns sistemes de CarPlay es desconnectessin dels iPhone XR, iPhone XS i iPhone XS Max.
  • Correcció d'un problema que podia provocar una distorsió d'àudio en utilitzar dispositius d'entrada externs en el iPad Pro (2018).

Així mateix, iOS 12.1.3 permet millorar el rendiment del HomePod referent a determinats reinicis involuntaris i en la resolució d'un problema que impedia que Siri escoltés en algunes ocasions.

Com és habitual, l'actualització pot realitzar-se bé connectant el dispositiu a l'ordinador, obrint iTunes i polsant l'opció de buscar actualització o a través del mateix dispositiu, anant a Ajustes > General > Actualització de programari.

macOS

L'actualització 10.14.3 per als ordinadors d'Apple afecten a aquells equips que tinguin el sistema operatiu macOS Mojave però també es veuen beneficiats de paquets de seguretat per als que encara corrin sobre macOS High Sierra i macOS Sierra.

En el cas de Mojave, l'actualització pesa pràcticament 2 GB i soluciona diferents problemes relatius al bluetooth, el FaceTime i el kernel.

Com tantes altres vegades, la posada al dia de macOS implica una nova versió de Safari, el navegador web d'Apple. En aquesta ocasió, està disponible ja Safari 12.0.3, que aporta millores en seguretat però fonamentalment en assumptes relatius a la privacitat.

watchOS i tvOS

Les actualitzacions dels sistemes operatius dels Apple Watch i els Apple TV inclouen millores i correccions d'errors. En el cas de watchOS 5.1.3 està disponible per a tots els rellotges de la gamma de la firma de Cupertino i en el de tvOS 12.1.2, per als Apple TV de 4a generació i el 4 K.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat