Si utilitzes el iPhone per trucar, enviar missatges, gestionar el correu electrònic, consultar el saldo del teu compte bancari, desplaçar-te als llocs amb Google Maps o entrar a les xarxes socials, hauries de pensar d'anar traient-li més partit diari a un mòbil que té un univers d'aplicacions molt interessants i que poden convertir-se en imprescindibles per a tu una vegada les instal·lis i les provis. A continuació te'n presentem algunes d'elles.

Transit

Transit és una app de gran ajuda per als teus desplaçaments per la ciutat. T'ajuda a planificar les rutes de transport públic més ràpides a la seva destinació. L'app t'assenyala rutes que poden combinar diversos mètodes de transport, com trens, autobusos i bicicletes elèctriques, alhora que inclou el temps que tardaries a peu entre cada parada, així com els temps d'espera. Transit proporciona dades en temps real sobre els horaris d'arribada dels autobusos i trens, compara rutes, ofereix navegació pas a pas i notificacions si es donen interrupcions en les línies de servei. Et permet fins i tot reservar un Uber o un car2go des de l'aplicació si el transport públic no t'encaixa.

Descarrega Transit aquí

Transit

Tasty

Si tens Tasty al teu iPhone, trobar alguna cosa per menjar mai hauria de ser un problema. L'aplicació et connecta a 3.000 receptes, amb recomanacions seleccionades i la capacitat de personalitzar el que veus. Així, per exemple, els vegetarians poden assegurar-se que Tasty mai no els ofereixi una idea de recepta amb carn com a ingredient. L'eina de recerca de Tasty et permet filtrar per ingredients, tipus de cuina o fins i tot si el que prepararàs és un esmorzar o un sopar. Es poden guardar els ingredients en una llista de la compra amb un simple toc. Quan arriba el moment de cuinar, té un mode pas a pas que fa que sigui fàcil seguir les instruccions en el teu iPhone, sense temor que la pantalla passi a negre just quan s'està barrejant alguna cosa.

Descarrega Tasty aquí

Noted

Noted converteix el teu iPhone en una poderosa eina d'enregistrament d'àudio i de presa de notes per realitzar reunions, conferències o entrevistes. L'aplicació grava àudio i alhora permet als usuaris escriure notes i poder afegir també imatges. Tot el que facis amb ella es pot marcar amb etiquetes de temps que després es poden buscar com a marcadors per facilitar que trobis els arxius. Així mateix, els enregistraments i les seves notes adjuntes es poden sincronitzar a través d'iCloud.

Descarrega Noted aquí

Calm

Si la teva atapeïda agenda i les teves llistes de tasques t'estressen, Calm t'ajudarà a desfer-te d'aquest estrès. Aquesta aplicació proporciona una gran quantitat de meditacions guiades i històries per ajudar-te a relaxar-te, practicar l'atenció plena i dormir millor.

Descarrega Calm aquí

Calm

SoundHound

Si no saps el nom de la cançó que estàs escoltant en un bar, pot resoldre teva curiositat al moment. Treu l'iPhone, obre l'app SoundHound, deixa que el telèfon escolti uns compassos de la melodia i et revelarà el títol i l'autor. SoundHound t'ofereix a més la possibilitat que li taral·legis un tros d'una cançó que tinguis al cap però que no ets capaç de recordar quin és i també et resoldrà el dubte.

Descarrega SoundHound aquí

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat