El proper dissabte 12 de desembre, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona es convertirà en el plató principal de la primera edició del #GastroNadal2020, un esdeveniment online en el qual reconeguts xefs d’arreu de Catalunya elaboraran les propostes gastronòmiques que han preparat per aquestes festes de Nadal als seus restaurants.

Un total de vint-i-un xefs de reconeguts restaurants repartits per tot el territori català participaran en aquesta iniciativa, promoguda i organitzada per Estrella Damm i GastroEvents, en la qual explicaran el que es courà per Nadal als seus establiments, posant a l’abast dels seus seguidors el receptari més complet i variat de la cuina nadalenca d’enguany, i que també oferiran en format delivery, per tal que durant aquestes festes es puguin emportar i gaudir a casa. A més, el reconegut sommelier Ferran Centelles proposarà el maridatge ideal d’algunes d’aquestes elaboracions amb cerveses Damm.

Receptes d’ahir i d’avui que prepararan, des de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm o des de les cuines dels seus restaurants, des de dos quarts de deu del matí i fins a dos quarts de vuit del vespre. Més de deu hores de la millor gastronomia que podran seguir-se en directe a través del canal de Youtube de GastroEvents Online.

Una iniciativa més que es fa sota el paraigües de #quenosapaguinelsfogons, amb el propòsit de donar suport al sector de l’hostaleria, un dels sectors que més ha patit les conseqüències de la crisi sanitària derivada de la Covid-19.

Establiments i xefs participants a #GastroNadal2020

  9.30 h

Oriol Castro

Disfrutar**

Barcelona

10.00 h

David Andrés

Via Veneto*

Barcelona

10.30 h

Fermí Puig

Fermí Puig

Barcelona

11.00 h

Carles Abellán

La Barra

Barcelona

11.30 h

Fran López

Xerta*

Barcelona

12.00 h

Carles Gaig

Gaig Barcelona

Puigcerdà

12.30 h

Marc Gascons

Els Tinars*

Llagostera

13.00 h

Albert Adrià

Torrons Vicens

Barcelona

13.30 h

Nandu Jubany

Can Jubany*

Vic

14.00 h

Pere Arpa

Ca l'Arpa*

Banyoles

14.30 h

Quim Casellas

Casamar*

Llafranc

15.00 h

Joan Roca i  Montserrat Fontané Jordi Roca

Mas Marroc i Can Roca

 

Casa Cacao

Girona

16.00 h

Cesc Rovira

Fonda Xesc*

Gombrèn

16.30 h

Vicent Guimerà

L'Antic Molí*

Ulldecona

17.00 h

Carles Flinch

Cal Manel

Andorra

17.30 h

Ada Parellada

Semproniana

Barcelona

18.00 h

Quim Márquez

El Quim de la Boqueria

Barcelona

18.30 h

Victor Quintillà

Lluerna*

Sta. Coloma de Gramanet

19.00 h

Albert Raurich

Dos Palillos*

Barcelona

 

Sobre Estrella Damm i la gastronomia

El vincle històric d'Estrella Damm amb la gastronomia es tradueix en una aposta constant per les millors propostes nacionals i internacionals, amb l'objectiu d'activar l’hostaleria a través d’activitats gastronòmiques.  Així neixen, per exemple, les rutes de tapes, presents a ciutats com Barcelona, Madrid, Miami o Lisboa, així com jornades gastronòmiques de productes únics, com el bacallà o l'arròs.

Aquest vincle es remunta als orígens de la marca a Barcelona, ciutat en la qual el bon menjar té un fort protagonisme. Avui dia, Estrella Damm se segueix elaborant 100% amb ingredients naturals i segons la recepta original del 1876. El seu sabor pur i delicat que perdura en el paladar n’afavoreix el maridatge i li atorga una gran popularitat entre bevedors exigents i amants de la gastronomia.