La Policia Municipal de Sabadell investiga l'atac amb pintura que va patir la setmana passada el mural dedicat al periodista sabadellenc Xavier Vinader. El mural, situat a la zona de Sol i Padrís de Sabadell i en una de les façanes del Centre Cívic de Sant Oleguer, va ser danyat per un o diversos desconeguts que van llançar pintura blanca contra aquest.

Segons ha informat la Policia Municipal en un comunicat, el nou atac es va realitzar a plena llum de dia, a les 14.01 hores de divendres passat, quan es va constatar que s'havia abocat pintura plàstica de color blanc. Es desconeix l'autoria d'aquest acte i s'ha obert una investigació per identificar a l'autor o autors d'aquest atac contra el mural del periodista, que en va patir un altre de similar el passat 14 de febrer.

En aquella ocasió es van realitzar pintades de simbologia feixista i expressions en contra del periodista i la seva memòria, la qual cosa va comportar la detenció de quatre persones, dues d'elles fa només dues setmanes.

El Departament de Medi Ambient va netejar la vorera i s'estudia de quina manera es pot netejar el mural, obra del grafiter sabadellenc Zudi, que va ser inaugurat el 17 de febrer.