Un dels portaveus del sector dels VTC, Armand Baquero, ha assegurat avui que valoraran portar a la via judicial la tramitació del decret de les VTC que el Parlament ha validat avui i que fixa 15 minuts de precontractació. Mentre es convalidava el decret, representants del sector del Taxi i de les VTC han seguit el debat des de l'hemicicle, mentre fora la cambra hi havia una concentració d'alguns centenars de treballadors de les VTC contraris al decret. 

Durant la concentració Armand Baquero ha atés als mitjans de comunicació i ha explicat que traslladaran l'acord de la cambra als seus advocats i que estudiaran jurídicament l'abast de la norma. 

El també delegat sindical de Vector ha afirmat que "la guerra no ha acabat" i que la batalla parlamentària, jurídica i al carrer "continuarà". "Continuarem  lluitant pels 4.000 llocs de treball directes i indirectes", ha assenyalat. Baquero ha lamentat que durant el debat a la cambra s'hagin dit "mentides" i que s'hagi cedit a la "pressió violenta" del sector del taxi. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat