El restaurant Vermell, ubicat a l'hotel Vestige Son Vell de Menorca, tancarà la seva tercera temporada el pròxim 31 d'octubre. Amb un sopar especial obert a clients allotjats i no allotjats, en què retrà homenatge als sabors tradicionals de l'illa amb un menú exclusiu elaborat pel xef executiu de Vestige, Joan Bagur, i la cap de cuina de Son Vell, Paula Florit.
La proposta, que inclou cinc plats elaborats amb productes locals com ara formatge menorquí, tòfona d'estiu, raviolis d'escamarlà i garrí rostit, s'oferirà a un nombre limitat de comensals per 80 euros o 140 euros amb maridatge de vins.
A més, l'hotel ofereix una 'Escapada Gastronòmica' per 1.360 euros per a dues persones, que inclou dues nits d'allotjament amb esmorzar en una Junior Suite Jardí, el menú amb maridatge i un tast de vins menorquins guiat pel sommelier Daniel Martínez juntament amb productors locals favorits de l'hotel, i exquisits aperitius.
L'hotel Son Vell, situat a 20 minuts de Ciutadella, completa la seva oferta culinària amb el restaurant Sa Clarisa, de cuina mediterrània lleugera, i el Bar Son Vell, especialitzat en còctels amb un toc menorquí.
Les reserves per al sopar es poden fer per la web 'https://vestigecollection.com/es/escapada-gastronomica-octubre/' i per a l'escapada gastronòmica a través del correu 'reservations-sonvell@vestigecollection.com'. Vestige Collection compta actualment amb cinc propietats a Espanya: el Palacio de Figueras (Astúries), Son Vell, Santa Ana i Son Ermitá (Menorca), i Miramar (Palma de Mallorca).
© SERVIMEDIA. Aquest contingut pertany a Servimedia. La seva difusió està permesa únicament als clients d'aquesta agència de notícies, sempre que s'esmenti Servimedia com a font o autor. Tots els drets estan reservats. Està prohibida la seva distribució o comunicació pública per part de tercers, independentment del mitjà o format utilitzat.