Nit tràgica a la romeria del Rocío de Terrassa quan un cavall que portava un dels carros que participava a la romeria s’ha desbocat i ha atropellat un grup de persones.

Arran de l’incident, un home de 41 anys ha mort i una persona persones més ha resultat ferida. La víctima pertanyia a la germandat rociera de Sant Adrià. Fins al lloc s’hi han desplaçat efectius del Servei d’Emergències Mèdiques i de la Creu Roja i patrulles de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra.

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha explicat que els serveis d'emergències per la seva "ràpida actuació" però que malauradament "no van poder fer res per salvar la víctima". També ha destacat que el ferit està ingressat a l'Hospital de Terrassa però serà donat d'alta en les pròximes hores. Ballart ha fet aquestes declaracions al programa El Suplement de Catalunya ràdio.

La romeria del Rocío és un acte que organitza la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya. Els actes van començar el passat dijous i s'allargaran fins el dilluns dia 5. Ballart ha informat que la Federació està "molt consternada" pels fets i ha avançat que segurament al llarg d'aquests dies s'aprofitarà per fer algun acte d'homenatge a la víctima.