Equips de cerca han trobat aquest dimecres el cos sense vida del nen de cinc anys que feia una setmana que estava desaparegut arran de la riuada de Sant Llorenç des Cardassar, a Mallorca. El cadàver ha estat localitzat a uns 500 metres de l'últim pont de la localitat. Amb la localització del cos del nen s'eleva a 13 la xifra de morts per l'aiguat.

El menor viatjava amb la seva mare i amb la seva germana en un cotxe quan els va enxampar la riuada el passat 9 d'octubre al vespre. La mare va aconseguir treure la nena del vehicle i deixar-la en un lloc segur, però abans que pogués recuperar el nen, el corrent va arrossegar el cotxe. El cos de la mare el van trobar dins del vehicle.

Des del dia de la torrentada els equips de cerca, formats pels serveis de rescat de la Guàrdia Civil, efectius de la unitat militar d'emergència (UME) i bombers de Mallorca treballaven per localitzar-lo. Dissabte passat un particular va lliurar al grup especial d'activitats subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil una motxilla localitzada a Cala Morlanda, al sud de s'Illot, que podria ser del nen. Amb tot, no es va donar per cert que el cos pogués aparèixer en una zona propera a aquesta troballa.