Un tren de Rodalies 1 que circulava en direcció a l'Hospitalet de Llobregat ha omplert aquest migdia l'estació de Sants d'una intensa pudor de fum. Després de sortir de l'estació de plaça Catalunya ha cremat els frens i ha estat aturat al túnel que porta a Sants entre 20 minuts i mitja hora.

Segons ADIF s'ha cremat la pastilla de frens d'un dels vagons i s'ha decidit aturar el tren i esperar que es refredés per continuar després el trajecte. La incidència ha provocat una forta pudor de cremat a les andanes que ha pujat fins al vestíbul de l'estació.

Dins el tren, l'aturada no ha generat cap tipus d'alarma. D'una banda perquè ningú ha avisat de cap tipus d'incidència als passatgers, que d'altra banda, ja estan avesats a aturades periòdiques, que el de la línia R1, la més antiga de Rodalies, són del tot habituals.

Els agents de seguretat de l'estació sí que han informat puntualment els passatgers que s'han adreçat a ells davant la forta pudor de fum que s'ha propagat ràpidament i que costarà fer marxar, per la manca de ventilació de l'estació.