Ara que les mesures per frenar la pandèmia de la covid-19 s'han relaxat, tornen les celebracions. I amb les celebracions arriben algunes angoixes com, per exemple, la roba que es portarà o amb qui s'hi anirà. En aquest sentit l'aplicació de cites Tinder ha posat en marxa una nova funció: 'Plus One'.

Tinder ha expressat que aquesta nova funció s'ha creat amb la previsió que vingui ara una temporada de bodes intensa després de la pandèmia, ja que durant els confinaments, s'han cancel·lat o posposat diversos compromisos. 

tinder anuncio unsplash

Un match a Tinder / Unsplash

Buscar parella 'només' per una boda

Els membres de l'aplicació, doncs, ho tenen fàcil per trobar un acompanyant per anar de bodes. Es poden simplement unir a l'opció 'Plus One' i indicar a altres usuaris que estan buscant acompanyant, la data i, fins i tot, assenyalar que estan disposats a anar-hi com a cita de l'altra persona. 

"Sabem que els nostres membres estan buscant acompanyant per anar de bodes i amb aquesta opció estem contents de donar-los una manera de fer exactament això", indicava el vicepresident d'innovació de productes a Tinder, Kyle Miller, i recull el diari britànic The Indepdenent

Malgrat les ganes que es tinguin de buscar acompanyant per anar de bodes a través de Tinder, caldrà esperar. Ara per ara, l'opció només està disponible per a usuaris dels Estats Units, i s'ha posat en marxa la possibilitat d'oferir aquesta opció perquè Tinder ha vist un increment del 45% en les persones que mencionen el 'Plus One' a les seves biografies des de principis d'aquest any.

anuncio tinder unsplash

Anunci de Tinder a Alemanya: un solter fa allò que un solter vol / Unsplash

És important aquesta opció?

Segons una investigació dels EUA, més del que sembla. Un estudi, al qual fa referència el mateix diari britànic, assenyala que el 61,4% de les 1.200 persones enquestades creuen que és més probable que acceptin una invitació de boda si hi van acompanyats.

En aquesta mateixa línia, una altra enquesta de 1.040 persones del Regne Unit, que recull el mateix diari, destacava que cada convidat es gasta entre transport, regals i roba uns 233,31 euros.

Segons un article El País, hi ha diferents quantitats que pots gastar-te en el regal de bodes si has estat convidat. Si ets amic o familiar llunyà 150 euros, si ets el millor amic dels d'un dels nuvis, de 500 amunt. I finalment, si ets familiar directe, entre 500 i 1.000 euros.

Per altra banda, el Libro imprescindible de las bodas, de bodas.net, la despesa d'una boda està al voltant dels 24.000 euros. A Astúries, País Basc o Navarra, el cost per convidat supera els 200 euros. En aquestes regions, el preu d'una boda pot oscil·lar entre els 25.000 i 30.000 euros. 

 

 

Imatge principal: un cor fet amb dígits binaris / Unsplash