Moments de tensió, empentes i cops entre Mossos d'Esquadra i un centenar de persones de la plataforma Aturem la Subhasta que s'han concentrat aquest dijous des de les 8 del matí fora de les dependències on la Generalitat té previst subhastar 46 immobles que ha heretat perquè no tenien testament.

Aturem la Subhasta -ACN

Entonant crits d''especuladors', membres de la plataforma han fet dos cordons a les portes de l'edifici del carrer José Agustín Goytisolo de l'Hospitalet de Llobregat on anava a tenir lloc la venda pública amb l'objectiu d'impedir l'entrada als licitadors –empreses i particulars que opten a comprar els immobles intestats. De fet, la subhasta havia de començar a les 10 del matí però, una hora més tard, encara no ho havia pogut fer perquè hi havia ofertants que no hi havien pogut entrar.

La plataforma Aturem la Subhasta, que reclama que la Generalitat no vengui els immobles i els destini a habitatge públic, ha aconseguit aturar l'acte i ha informat a través de les xarxes socials que hi ha quatre dels immobles que han estat ocupats. 
Aturem la subhasta - ACN
Per la seva part, fonts del Departament d'Economia han explicat que, dels 46 immobles, només s'han rebut ofertes per a 27.