El temporal ha causat estralls a Mallorca, tal com es veu en els vídeos que els usuaris han compartit a Twitter aquest diumenge. De fet, el 112 ha informat que la pluja i els forts vents han deixat fins a un total de 223 incidències tant a Mallorca com a Eivissa fins a les 14.00 hores. Les zones més afectades pel mal temps són els municipis de Palma (98 incidents) i Calvià (42), sobretot per la caiguda d'arbres, despreniments i obstacles a la calçada. A la capital mallorquina, hem vist com un creuer turístic s'ha encastat contra un petrolier al port. És així que el 112 ha demanat a la població "molta precaució" per evitar ferits, mentre que la presidenta del Govern, Marga Prohens, ha demanat "per favor" que tothom segueixi les recomanacions d'Emergències.

🔴 Temps i radar de pluja a Catalunya i Barcelona avui, DIRECTE | Última hora de la borrasca Betty

Pel que fa als ferits, una dona embarassada ha resultat ferida en una cama per la caiguda d'un cartell a Calvià —que ja és al seu domicili. En aquest sentit, l'ajuntament ha assegurat que totes les persones ferides i desaparegudes durant el temporal d'aquest diumenge ja són fora de perill i a casa seva. Això vol dir que també s'ha localitzat un home que havia sortit a navegar en caiac per les illes Malgrats. A la platja d'Illetes, s'han rescatat dos nens en unes roques després que el vent arrossegues el seu matalàs mentre eren dins l'aigua. De la mateixa manera, s'ha informat d'embarcacions d'esbarjo varades a Santa Ponça i altres platges del municipi. Fins al migdia, s'han comptabilitzat més de trenta carrers afectats per caigudes d'arbres, tres carrers tallats per aigua acumulada i una quinzena tant de vehicles com de cables afectats per les branques, alhora que es treballa en murs ensorrats.

A Palma, el vent ha trencat les amarres d'un creuer turístic de 330 metres d'eslora que ha xocat contra un petrolier —sense que s'hagin produït ferits. Els Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) han restablert la circulació del tren i del metro després de solucionar les incidències per la pluja. Per la seva banda, Endesa treballa per restablir el subministrament elèctric a les zones amb avaries pel temporal: Esporles, s'Arenal, Inca, Selva, Son Bauló (Can Picafort) i Calvià. 

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha informat que pluges i tempestes han escombrat Mallorca durant aquest diumenge al matí, d'oest a est, amb vents de 80 a 100 quilòmetres per hora. Totes les illes Balears estan en situació d'alerta taronja (risc important) pel mal temps. És per això que Ports IB ha anul·lat totes les reserves de tots els camps de boies en el mar fins dimarts i ha demanat als navegants que es refugiïn en el port.