Un incendi de vegetació, iniciat per un cotxe que s'ha incendiat, ha obligat els Bombers a tallar l'AP-7 a la Jonquera en sentit sud, cap a Girona. Els serveis d'emergència ha rebut l'avís de l'incendi del cotxe a les 8:32 hores. El vehicle es troba al punt quilomètric 6 en direcció sud i el foc s'ha estès al voral. Fins al moment, hi ha 5 mitjans aeris i 26 terrestres, 16 camions i 10 vehicles lleugers treballant per apagar el foc, el qual afecta unes 3 hectàrees. Segons informa el Servei Català de Trànsit, s'està desviant la circulació per la sortida 1 i hi ha entre 5 i 6 quilòmetres de cua des de la frontera. No s'ha informat de cap ferit per l'incident. 

A causa de l'incendi els bombers han demanat el tall de la línia d'alta velocitat de Figueres cap al nord i Protecció Civil ha posat en prealerta el pla Ferrocat, segons informa l'ACN. Al voltant de les 11 del matí s'ha restablert el servei i cap tren s'ha vist afectat. 

La redacció d'ElNacional.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.