Aquest dimarts, un camió que transportava gas butà ha patit una fuita al seu pas per l'AP-7 a l'altura de l'Aldea (Baix Ebre). Aquest accident ha obligat a tallar l'AP-7 quan faltaven pocs minuts per a les 12 del migdia  i s'ha habilitat un desviament cap a l'N-340, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) a través de les xarxes socials. A les 14.16 hores, Trànsit ha informat que s'ha reobert la via ràpida a la circulació, si bé es mantenien les aturades en ambdós sentits.

Per altra banda, Protecció Civil ha activat el Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat) per aquesta fuita. 

El vehicle transporta vint tones de barreja d'hidrocarburs gasosos liquats. Es desconeix la quantitat de producte que s'ha vessat, en estar en estat gasós. Sis dotacions dels Bombers i el Grup de Riscos Tecnològics (GRIT) s’han desplaçat fins al punt de l'accident.Al lloc s'han desplaçat també operatius dels Mossos d'Esquadra. A les xarxes socials, el cos de Bombers ha informat que no hi ha ferits. 

 

La redacció d'ElNacional.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!