El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha justificat l'ús de la pistola tàser per part de Mossos a Sabadell perquè considera que, en aquest cas, qualsevol altra actuació hagués estat pitjor. "La dona estava molt alterada i un altre intent de reduir-la hauria tingut conseqüències pitjors per a ella com, per exemple, un infart", ha assegurat.

Tot i això, el conseller ha anunciat que s'ha obert una investigació policial pels fets i ha insistit en què l'ús de la pistola elèctrica ha de ser sempre "un últim recurs". Els fets van tenir lloc aquest dijous en un centre mèdic de Sabadell. Segons Sàmper, van ser els mateixos sanitaris els qui van demanar la intervenció policial perquè la dona havia agredit personal mèdic i gent de les consultes. El vídeo el va publicar ElCaso.cat ahir dijous. Amb ell, la policia catalana torna a posar-se en el focus mediàtic per una nova actuació davant d'un centre mèdic.

Agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria d'aquest municipi van fer ús de la pistola tàser dimecres, 25 de novembre, contra una noia que patia un atac d'angoixa a les portes d'un CAP, tal com es pot veure en un vídeo que s'ha fet viral. Els fets van passar al voltant de la una del migdia. Segons les primeres informacions aconseguides per ElCaso.cat, els Mossos van disparar contra una noia que s'havia posat molt nerviosa i agressiva després de no poder ser acompanyada per la seva mare en una visita que tenia al centre.

Per les mesures de prevenció de la Covid-19 la mare de la noia no va poder entrar al centre i ella es va posar molt nerviosa. Fins i tot, segons el centre mèdic, va donar cops al personal sanitari i també al material de l'ambulatori. Els mateixos responsables del centre mèdic van avisar als Mossos d'Esquadra. Ni les imatges ni els testimonis mostren que la noia que ha rebut el tret de la pistola tàser dels Mossos anés armada.