Els Bombers han fet fins a 600 sortides aquesta revetlla de Sant Joan però sense cap incidència important. En total, la revetlla ha deixat 2.366 incidents que han originat més de 5.000 trucades al telèfon d’emergències de la Generalitat.

El gruix de les actuacions s’ha centrat en els incendis de vegetació, tant urbana com forestal o agrícola. La major part dels serveis es concentren a les comarques més properes a l’àrea metropolitana.

La sortida més important ha estat a Sitges, en un incendi de vegetació sobre la urbanització Rat Penat del nucli de les Botigues de Sitges.

Cal destacar també que els Bombers han hagut de fer 179 serveis relacionats amb incendis en zona urbana, la majoria per apagar petits focs en el mobiliari urbà, com ara contenidors.

271 persones ateseses pels serveis mèdics

El Departament de Salut ha detallat que un total de 271 persones han rebut assistència als hospitals i Centres d'Urgència d'Atenció Primària (CUAP) d'arreu de Catalunya durant la revetlla. La majoria d'aquestes assistències han estat per cremades i afectacions oculars produïdes per les fogueres i els petards.

Pel que fa al tipus de lesions, s'han registrat 170 cremades lleus, 23 de greus, 36 traumatismes i/o amputacions i 42 lesions oculars. 

Durant aquesta nit s'han produït 37 accidents de trànsit, però no hi ha hagut cap víctima mortal a les carreteres catalanes.