La plataforma Riera de Cassoles ha recollit 5.356 signatures a favor de canviar el nom de l'avinguda Príncep d'Astúries pel de Riera de Cassoles, que és com s'anomenava la via al segle XIX.

El moviment veïnal, que avui ha entregat les signatures a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, ha quadruplicat el nombre de firmes necessàries perquè aquesta iniciativa popular es debati en els consells dels districtes de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi. De les 5.356 signatures, 2.094 corresponen al districte de Gràcia i 1.956 al districte de Sarrià - Sant Gervasi. 

Entre els partidaris del canvi de nom, el president de la Generalitat, Quim Torra que ha fet una piulada a favor de la iniciativa:

Un cop es validin les firmes, els plenaris dels dos districte hauran d'adoptar una resolució d'acord sobre la proposta del canvi de nom. Si prospera s'instarà a l'Ajuntament perquè faci els tràmits necessaris per recuperar el nom històric de l'actual avinguda Príncep d'Astúries. 

La plataforma ciutadana assegura que el canvi de nomenclàtor s'ha impulsat ara "coincidint amb les obres de reurbanització de l’Avinguda". Ara bé, l'auge de l'independentisme ha jugat a favor de canviar el nom a un carrer tan borbònic com el del Príncep d'Astúries.