La monja dominica Lucía Caram ha expressat públicament la seva disconformitat amb la sentència de la Manada i ha qüestionat que la justícia sigui justa. "Si això està bé, que baixi Déu i ho vegi", ha dit la monja.

Al seu compte de Twitter, sor Lucía Caram ha escrit: "Justícia justa? Equitat? 20 anys a polítics que volen decidir pacíficament, 2 anys a un raper i 9 a violadors en manada. Proporcionalitat? Dona indefensa + manada d'homes (¿?) = 9 anys de presó", ha afegit la monja, que, en un altre tuit, ha reiterat: "Més alt i clar. Jo sí que et crec".

La religiosa ha equiparat manada amb marranada i ha definit manada com "un grup d'animals de bestiar domèstic, especialment quadrúpedes, que caminen junts", i ha afegit: "Un ramat de xais; el pastor continua amb els seus inútils esforços per aconseguir tornar els porcs desbandats al ramat".

"Ni el bestiar ni els porcs són tan irracionalment fastigosos", ha conclòs la dominica, que ha tingut més de 2.500 retuits i més de 5.000 m'agrada als seus comentaris a la xarxa.

El sacerdot catòlic Antonio María Domenech també s'ha pronunciat sobre la sentència al seu compte de Twitter, on ha escrit: "Van cinc matons i et violen, però no hi ha violència. #YoSíTeCreo, perquè què pensen els jutges que hauria d'haver fet? Trucar a l'equip A? Sense Déu no hi ha justícia. És impossible".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat